Вистірав чехли. Вдів на сідухи. Тепер салон краще дивиться. Але на підголовінки чехли не вдівав. Вони мене так пруть

. Точно взнав від чого сідухи. Вони від Опеля Вектри.
Появився скип в районі лівого ричага, при огляді оказалося шо скрипить кронштейн реактивної тяги, а скрипіти він почав тому, що обірвало передню зовнішню частину сайлентблока, я його випресував, і запесував другим боком, шоб ціла частина була спереді бо там йде вся нагрузка, а ззаду зробив резинову прокладку з втулки амортизатора Москвича 412.
По музиці. Всю дорогу в Львів на збори слухав музику, саб рубав, всьо гуд. Перед Львовом виключив бо і так напряжно по чужому місту їздити, а коли ми зібралися на зборах і почали оглядати машини, я коли включив музику саб не грав, живлення на усілку було а саб не грав..... я вже готувався до найгіршого........ але коли приїхав додому, взяв тестер і всьо прозвонив оказалося шо проблема в сабі, і коли я витягнув заглушку на задній стінці і посвітив в саб фонариком оказалося шо з самого динаміка злетіла клема , розібрав саб, позажимав всі клеми, зібрав назад. Вот вам і Львівські дороги, вони на стільки сурові шо навіть саб не витримує.....
Далі буде :wink: