Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ну вот і я начитався.
Страшно ппц.
В мене живе котяра. Часом лежу, втикаю телік, а вона на мені лежить, я головою до дверей, тіпа до виходу з кімнати але втикаю на телік, а вона лежить башкою до дверей, і тут резко зривається, стає в бойову стойку і так десь 30 сек втикає. Такий стрьом, шо страшно рухнутися.
Ше колись в мене годииник пропав, при чом лежав на столі, потім я давай його шукати, потім всі давай його шукати, і нема, ппц, через пів часа він тупо лежав знов на столі. Стіл не робочий, на ньому срачу не було. Він був чистий, годинника не пімітити не можна було.....
І ше історія про померших близьких людей.
Моя пра-бабця, померла майже 10 років назад.
І дуже часто в сім"ї бувало таке шо вона снилася, і буквально на наступний день ставалася якась біда. Як не аварія, то вилила на себе кип"яток і тяжкі опіки.... і т.д....
Бабця була доброю людиною, і ніхто не міг повірити шо це вона наводить таку біду.
І вже всі почали боятися і чуть не молитися шоб вона не снилася.
Але колись ми поїхали в один монастир, і говорили з монахом на такі теми. І він пояснив, шо вона просто нас попереджує. І цього не треба боятися а навпаки їй дякувати.
При чому вона взагалі нікому ніколи не сниться. Таке буває дуже рідко. І саме після сну стається нещастя.
Приворот і порча існує!
І я в це вірю. Просто можна сказати шо бачив це на своїх очах. Коли людина міняється на 100%. Робить якись бред, говорить фігню яку пару тижнів назад ніколи б не сказала і не зробила. В очах пустота. Кароче страшно це всьо. Дуже страшно. І ше бачив людей які від порчі просто по-тихенько помирали. Їздили по всяких клініках, всьо на 99% здорово. А в людини просто з кожним днем стає всьо менше життєвої сили. ПРи чому людина в розквіті сил. Бля, це дуже страшно, і вот шас пишу і згадую як це всьо було, і реально сльози навертаються.
Я вірю в Бога. Але можна сказати шо не вірю священникам. Але не всім. Просто так склалося шо родич працює в спец. службі в відділі по роботі з релігією.... шо він нам понарозказував..... та й сам бачу сусіда який є священником і катається на С300 Крайслері і зависає по кабакам, і т.д..... просто не хочеться всьо в подробицях розкзувати..... І ходити на сповідь до таких людей мені кось не хочеться. Можна поговорити з Богом 1 на 1. А розказувати про свої гріхи такому, а часом і ше гіршому грішнику якось не в кайф.
Я вірю в інший світ. І в вищу силу. Не могло всьо статися за допомогою простої еволюції. Це не реально. І теорія Дарвіна - практично тупак, шо вже визнали дуже багато вчених.
Кароче жити дуже весело але часом і страшно.
Піс :wink:
|