І так.
В п"ятницю з 9 години вечора до 7 ранку суботи і з 1 дня суботи до пів 12 ночі суботи, відбувалася перекидка інжектора з Славути 2009 року з пробігом в 9000 км на мою машину а мого карба на його машину.
Вот шо в мене шас під капотом
1. Мозги Мікас 10,3 (під бардачком)
2. Вся проводка під інж, релюшки, предохранітелі
3. Всі необхідні датчики + датчик фаз + датчик холостого з металевим наконечником. Лямбду не ставив.
4. Розпредвал 1,4 інж. (Величезне
ДЯКУЮ dimon.zp за оперативну покупку і відправку розпредвала)
5. Інжовий радіатор.
6. ЕБН, карбовий фільтр перед ЕБН і інжовий після.
7. Новий інж маховик
8. Модуль зажигання
9. Колектор, рампа, форсунки, ресівер, і т.д....
Ше є абсорбер але він не підключений, я ставив інж не для екології
Тепер враження
Ну заведення це просто сказка, як казав
viktorjl
Цитата:
|
сбылась мечта советского человека
|
Нема підсосу, повернув ключ, почекав пока ЕБН перестав качати, і завівся, і усьо. Взагалі усьо. ааааааа це круто!!!!!
По їзді.
Газ такий м"який шо то ппц. даже не відчуваю як нажимаю.
Нарешті не треба гратися з зажиганням після кожної заправки.
Розгін по жопометру нічим не гірший ніж на карбі а може і кращий + на багато впевненіший і стабільніший, і рівніший.
Жужання ЕБН на заведеному двіжку чути тільки на холостому і якшо стояти біля багажніка, на холостому в салоні взагалі не чути, дякую шумці, і на ходу тоже не чути, дякую прямотоку
Карб пройдено.
Тепер будемо вивчати і вдосконалювати інж. Хотя всі кажуть шо чим менші інж чіпати тим він краще працює. Але не знаю на скільки в мене вистачить терпіння.
Фотоодчод по ходу не робився бо руки були грязні і не було часу.
А вот шо получилося
Шо ше треба доробити:
1. поміняти прокладку колекторів, бо коли завели 1-й раз почав сочитися тосол, але дотягнувши ше трошки колектора тосол перестав текти, але поміняти треба.
2. заховати провод живлення на ЕБН бо шас лежить по салоні
3. прикрутити нормально мозги бо шас тільки на 1 болті тримаються
4. кинути провод на приборку для Чек Енжин.
5. тимчасово зняти розпорку ричагів бо при різкому старті штани тарабанять об неї і уявляю який шок в ДД і яку поправку він вносить.
6. сьогодні лопнуло 3-є кріплення прямоточного глушака, і знов коліно товче в балку, завтра треба приварити.
7. поміняю воздушний фільтр і поставлю свічки DENSO замість стокових хз яких.
Буду привикати до їзди на інжі, міряти розход, і шукати шо б то затюнити в ньому
1.4 карб розпредвал і розрізна шестерня ушла другу по бартеру який фактично зробив 80% роботи по установці і дістав новий інж маховик.