Re: Re: Нужна помощь в МРЭО-1. Киев
Для цього надаю їм право (кожному окремо або разом) зняти з обліку, ставити на облік в органах державтоінспекції, проводити заміну номерних агрегатів та кольору в належному мені автомобілі, при необхідності замінити державні номерні знаки, свідоцтво про реєстрацію ТЗ, отримати дублікат свідоцтва про реєстрацію ТЗ, у разі необхідності отримати тимчасовий реєстраційний талон, представляти мої інтереси на станціях технічного обслуговування, в страхових компаніях, страхувати автомобіль в установленому законом порядку, в податкових органах з питань сплати податку з власника транспортного засобу та інших обов'язкових платежів, в органах Державтоінспекції з питань сплати транспортного збору, в установлені терміни проходити технічний огляд з отриманням талону технічного огляду, укладати угоди про відшкодування заподіяної автотранспорту шкоди, подавати від мого імені заяви у відповідні установи, отримати гроші за договорами купівлі-продажу, оренди, отримувати гроші в страхових випадках. отри\і\вати необхідні довідки та документи, розписуватися за мене, а також виконувати всі інші дії, повязані з виконанням цієї довіреності.
|