Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
За останніх кілька тижнів прийшлось багато їздити в сторону Ужгорода по трасі Київ-ЧОП. Поділюсь інфою про гайців. Практично стабільно стоять:
1. При виїзді зі Львова на Стрийській, ловлять на перевищення швидкості, крім того там недавно кілька аварій було, тому засіли вони там надовго.
2. В Солонці при в"їзді з боку Миколаєва - уважно, не завжди встигаєш скинути швидкість після траси. Скільки я їздив, стоять там постійно. Правда народ ніби вже вкурсі і весь потік машин автоматично пригальмовує до 70-ти.
3. В селах за Стрийом, якщо їхати зі львова - Гірне та Любинці - села дуже довгі, а хат небагато, тому може здатись що село закінчилось. Маскуються дуже добре біля дороги, тому запримітити їх важко. Я щось також завтикав і так добряче розігнався, чуть не влетів на пристойну суму, повезло що якийсь гонсалез вирішив мене обігнати гайці його зупинили, я поїхав далі.
4. Перед Ужгородом - траса хороша, по 2 ряди з відбійником, але якісь села кругом, я щось попер всіх обганяти, поки якийсь місцевий не махнув мол спокійно не спіши. Дійсно, за пару кілометрів гайці, потім ще один екіпаж.
5. Верхньому синьовидному бачив гайців, які просто стояли з візиром на штативі, нікого не пиняли, тільки фотки робили.
Уважно всім бути з набиранням і утриманням швидкості 80 - в мене ніби спідомтр показує практично точну швидкість, заміряв по жпссу. При їзді по місті дуже уважно тримав 80-т, ловить мене гаєць показує на радарі 85. Правда я довго йому доказував що так не може бути, що я уважно примав 80-т, що то напевно не моя швидкість, бо рядом були інші машини і т.д. Тоді обійшолось без фінансових втрат, але все ж таки...
|