Уххх, давно не заглядував в бортовик!!!
Ітак, на спідометрі 87тик.
Читаю свій же бортовик, і сам собі дивуюсь - по кожній дрібничці переживав що ппц, з часом став трохи спокійнініший - он навіть в бортовик рідше заглядую. Спробую коротко описати останніх 40ткм (кілометраж буду вказувати приблизно - не те що перші пости - все до кілометра записував)
Ітак, машинко ще жива (тьху 3 рази), і навіть їздить

З серйозних проблем відразу згадується лише 2:
- приблизно на 70ткм порвався ремінь ГРМ (точно памятаю дату 08.01.2009р.). Благо встиг відїхати від дому лише 100м., якби на трасі, ввечері другого дня Різдва - хз як би викручувався. А так як в рідному місті, то в той же вечір і поміняли у Тімікуса в гаражі. Як завжди - сенкс йому за допомогу (так як в мене досвіду немає, то і розкаже, і на прикладі покаже що куди). Ремінь ГРМ був запасний у СанСанича, який любязно надав мені його в користування ( а так як в нього ще й був запасний ремінь генератора, то поставили і його). Коротше кажучи в той же вечір я машинка була на ходу.
- десь на 75ткм. вирішив перебрати рульове. Симптоми - зявився хрускіт при вивороті руля. Як виявилось вчасно зібрався - коли розкрутили то з з рульового механізму просто висипались залишки підшипника. Очі тоді в мене були :shock: . Замінили, більш таких проблем не спостерігається.
По менш серйозних поломках
- на протязі 70-80ткм. були замінені глушник та резонатор (з різницею десь в 4ткм.). Правду кажуть, якщо з вихлопної системи прогорає 1 елемент, то на порозі і інші.
- приблизно на тих же 75ткм - не врахував ожеледиці біля роботи, і на парковці трохи вїхав в підони (складені штабелями біля паркану). Швидкість була маленька, десь 2-3км/год, але для того щоб тріснув передній бампер вистачило. Бампер відразу запаяли, на покраску гроші я зажав - так і їжджу з паяним переднім бампером.
- на 86ткм. нарешті вмер акум (я думав він набагато раніше накриється.) Поки що взамін стоїть Bosch Silver 62 А/ч

Просто не було під рукою нічого іншого.
- на 82ткм помяли водійську дверку на стоянці

Вмятина невелика, але все одно дууже неприємно. Домовились на місці, рихтовка та покраска обійшлись винуватцю в 900грн.

така була вмятина.
- Сьогодні (87ткм) їздив на чіповку. Мікас 10.3 прошили під газ. Ще не було можливості потестити, от накатаю яку тисячу, тоді відпишусь.
- З наступної з/п планую замінити шарові опори, можливо наконечники рульових тяг (доберусь до них - побачу чи потрібно міняти), ступічні підшипники та тормозні колодки. Можливо не все зразу, але по троху потрібно міняти. Також порадили викинути каталізатор (їжджу майже постійно на газу) - ще подумаю.
- По поточних проблемах - скрип в салоні - забив. Якось немає часу, але все надіюсь руки і до нього дійдуть.
Вчасна заміна масла, фільтри, комплект зимової/літної гуми - само собою.
НУ і саб "стелс" в багажнику, уже "галубая мєчта"

Але я все одно його зроблю! Тільки трішки пізніше :wink: