Показать сообщение отдельно
Старый 01.10.2009, 20:17   #194
Рост ®
Гость

По умолчанию Re: Re: пачимунегрузятсякартинки?

Цитата:
Сообщение от Olddad
немецкий, стерильный, сухой и мертвый.
Естественно, ИМХО.
А мені от вдалося видобути з Хелікса Компетішена емоції. Як мінімум двічі (де тракт дозволяв). А от з ПАДу як раз не вдалося, правда тракт не дозволяв Але той чоловік купив зараз 406-го, замовляє інший підсилювач, коли дозріє на переробку, в мене буде можливість отримати своє ІМХО про існування чи відсутність життя в ізодинаміці при емоційному тракті Але поки що можу сказати про ці динаміки лише те ж саме, що ти про Бракс зараз кажеш
До речі, раз пішла така гулянка.
Байка про три машини. Львівські замальовки одного фіналу.
Перша, білоруська, дрз + утопія + транзисторні підсилювачі = пісок сигма-дельти просто караул. Хоча машина налаштована добре і звучить зібрано.
Друга, прибульців з Місяця, дрз + тасамаізодинамікасчвч + ламповий пред + гібридники = мертво, але піску сигма-дельти нема.
Третя, забув ім'я власника, за що мені незарах великий, Хонда зелена, дрз + матрікс + гібридники = навіть починає звучати емоційно, в деякі моменти трошки чіпляє. А це ж ще hx-d2, тут ще є куди розвиватися.

Що хочу донести - навіть одинакова апаратура в різних руках, трактах і машинах звучить по-різному, і ще - матрікси емоції можуть відтворювати за відповідного тракту.