Показать сообщение отдельно
Старый 19.10.2009, 18:05   #19
Гость

По умолчанию Re: Реле на бензонасос

Цитата:
Сообщение от Lambert
Цитата:
Сообщение от jamaika
Гы..... киньте в меня цеглиною, якшо нетак
В стандартних перемикачах газ-бензин для інжекторных систем вже є така затримка.... час затримки тупо регулюється резистором на платі.......
Може десь воно і є, але мій STAG-300 бензином не керує зовсім. Поляки вважають що при роботі на газу, бензонасос вимикати не треба. Хай би які в них там аргументи - але я з ними не погодився і все зробив по-своєму
ги... в мене преремикач Г/Б - теж поляк... я як настробвав - викручував з нього затримку до 5 сек.... але для карба це замало буде...
тому зупинився на роздільній схемі.....
Окремий перемикач вирубає бензопомпу....
Режим роботи......
Зранку на бензині... вмикаємо бензин на Г/Б, та жмемо окрему кнопку бензину....... коли переходимо на газ - знову жмемо кнопку, вимикаючи помпу, коли закінчується в поплавковій камері бензин - вмикаємо газ....
при ввімкненому газі бензонасос непрацює зовсім..

Трохи заплутано (жінка, наприклад, плюється від цієї схеми).... але вважайте додатковий захист від пійонерів....... шоб його завести, треба знакти шо куди треба тиснути............ можлива функція - "вимкнене все", або "ввімкнутий газ, але хрєн заведеш"..... редуктор - Заволі, електроннокерований інжекторний. Кнопка налаштована на початкову порцію газу тільки для гарячого старту (є функція первинної порції), а для холодного старту на газу - у нього треба палива ще дуже попросити..... а інакше можна маслати добезкінця.
А те, яка з кнопок ввімкненя фар вмикає підкачку бензину - треба ще добре помозгувати