Хотів вже летіть на клубне пянко як трос сцепи йок ще й в гаражі. Але ж є швидка технічна допомога=Омарон+Кучіні, та ще й з тросом новим. Зробили пацани все на совість за дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Респект і Уважухо ,я в моральних боргах перед пацанами. Так шо клуб виручає в житті навіть дуже. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оце мене заліпило!

Нармательні наклейко :twisted:
Я модний
Була в мене дуже активна субота - об'їздив всі відомі автосервіси з надією пройти ТО - фіг там. З такой танеровкой не ЗУМ-ЗУМ ніде. Що ми не українці. Прийшось задіяти пана Scorpac'а та Омарона(ПРОСТО ВЕЛИЧЕЗНА УВАЖУХА) Пацанчіки просто на тиждень обмінялись передніми вікнами, а шо мені рабить? Здирать мегатанєровку на 200грн - ужость. Тимпаче ніяких рішалов в мене немає, щоб просто заїхать за талоном. Як вам такий задум. Нада в Омартізатора зробить прокат вікон на ТО!
Отака от хрень малята

Дріфт дріфтом, но ці бровки, завжди ачкую. Доочкувався. Краще в бровку чим в стовп

Кароч ріальним раллєкарам це так мелкій ремонт, ще ж тікі початок зими :mrgreen: Як сказав Кучіні - мона їхать, тікі колеса трохи раком стоять. Зранку консультація в Омартізатора - реактивну тягу нах, нада нову бо чиркає колесо об бризговик. Вона мене давно стремала, ще після тогорішнього пенька, ну так і бить 60 грн. Прокатав сцукодіцк на шиномантажу напроти тюрми - сказали ай хароший діцк, можна аж на передок ставить (я думав там 8 буде). Адчод по подальшому тюнінгу після НГ, коли руки трусиця перестануть. Підбадьору - хто не робить-тей не помиляєця, хоча не спорю що краще вчитися на чужих помилках, але ж пока сам це не відчуєш......Кароч було круто і воно того варте!!!!!!!!! :twisted: