Цитата:
|
Сообщение от Oлег
І знову Радар-Сервіс
Після випадку з підшипниками (див. вище), на 13 тис. км. мій батько зовсім випадково помітив майже повністю розкручену гайку рульової тяги з правої сторони :shock: - під час їзди я декілька разів на поворотах відчував, що машина якось веде себе непередбачувано, але щоразу списував це на ями або бруківку... Затягнули самі, вдома. Проїздила ще 7 тис., жодних проблем. Гайка сама не розкрутилась, значить на ТО1 на Радарі навіть не дивились в її сторону... дуже жаль. Знову розчарування (так само до 10 тис. км. самі усували підтікання в системі охолодення і докручували за ними гайки). Якраз зараз підходять 20 тис. км. і бажання їхати до них зовсім пропало. ТО2 вирішили робити власними силами. В батька більше 20 років досвіду кручення гайок в автомобілях і колись була стара Таврія, які він сам перебрав всю як конструктор... Більш ніж впевнений, що він зробить все добре і на совість. До цього часу стримувала тільки гарантія... Але машина в даний момент почувається добре і сенсу їздити до них я більше не бачу. Все-таки, від технічного стану моєї машини залежить моє життя, і довіряти його тим халтурщикам я більше не хочу.
Розвал\сходження на Славуті вони робити не можуть, кузовні роботи теж... діагностувати інжектор теж не вміють.... стукіт в рульовому "не виявлено" (потім вдома самі знову дотягували)... Одним словом, прощай Радар-Сервіс, більше я до вас не поїду.
|
Так можно и убиться.
Гайка там _сама_ раскрутиться не может.
Поставьте туда шпильку, как полагается.
Если не найдете нужного размера, сделайте сами, из стальной проволоки