Показать сообщение отдельно
Старый 16.02.2010, 17:42   #8
Kritik

Kritik

Машина: Renault Megane Grandtour
Длина: 9080мкм
Диаметр: 35мм
Отправить сообщение для Kritik с помощью ICQ
По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: ГаличинаАВТО

ні, бо Таврія ломаєтсья постійно і планове ТО робити нема смислу, бо всьо міняється по ходу....

Murr
Цитата:
Поїздка на сервіс "Галичина-Авто" (хіба що ворогу пораджу туди звертатися).
Опору замінили. Попросив опреділти що може викликати стукіт в ходовій при їзді по бруківці. Супер-пупер майстри недивлячись поставили діагноз - замінюємо теж опори і стійки. Поставили праву - виявилося, що немає лівої в наявності. Зробили геометрію. Поїхав на базар. Купив. Поставили. Тепер дві нові стійки АГАТ чорні + дві нові опори. Знову геометрія. Машина стала жахливо тверда. Стійки ще гірші чим мої старі п'ятирічної давності. А я ще лопух старі в них не забрав.
Вечером відлетіла шпилька на правій передній НОВІЙ опорі. Приїхав знову зі скаргою на зломану шпильку. Приварили нову. Валянки при геометрії забули закрутити болт регулювання розвалу сходження. Це при тому що кожному на тому сервісі давав по 20грн зверху. Взагалі зажралися свині. І все одно не можуть нормально зробити. Після того через пару днів почало дуже сильно машину кидати. Поїхав на СТО, коло Гелікону. Там з мене були в шоці що болт розвалу-сходження тупо не закручєний. Зробили хлопці геометрію, навіть без цифрових приладів, що на Галичині, а лише по світлових на 2 порядки якісніше.
http://slavuta-club.info/forum/viewt...p?id=1382&p=10

думаю таких відгуків море )))
Kritik вне форума