Показать сообщение отдельно
Старый 22.02.2010, 01:31   #2
Aktor
Гость

По умолчанию Re: Синя 1103 або оперція з кодово назвою "із грязі в к

Трішки про себе: сам я студент четвертокурсник одного із ВНЗ Франківська, а мій батько працює автослюсарем на СТО. Так склалося що я вже давненько набираюся в нього досвіду по ремонту і обслуговуванню машин і цим йому завдячую. Автомобіль для нас є і "годувальником" і помічником в дорозі на рибалку. Експлуатуємо ми його по міри потреби кожного а утримувати два покищо немає необхідності тому і трудимося над одним "общаковим".

Зараз ми їздимо на 17-літній таврії, яка потроху починає проситися на базар от і виришиили оновити парк. свій вибір однозначно зупинили на сімействі ЗАЗ а конкретно таврії або славуті. Так сталося що знайомий підійшов з пропозицією на славуту а ми не думаючи сказали що подивимося на авто. Що з самого початку заставляло нервувати так це те, що доїхала машинка до нас аж після тижня очікувань від домовленої дати. Машинку пригнали до батька на територію СТО і красиво поставили задом до дверей бокса. ВИйшли ми і побачили темно-синю славутуі здалеку ніби нормальну. Підійшли ближче і потроху починали розуміти що не все так гладко як було сказано. Машинка в жахливому зовнішньому стані. Вдарені обидва передні крила, причому одне хтось намагався вишпаклювати. Задня права дверка побита і потребує складного і неоправданого по фінансах ремонту. переднє ліве скло не закривається. передні карти дверей позривані. задні розшатані. Усі дверки не закриваються нормально і жахливо скриплять. Сидіння поламані. ззаду машина вдарена але бампер цілий тільки позаминані кутики задніх крил а передній бампер з тріщинами.

Берем до рук техпаспорта і приходимо в глибокий жах. 2005 р.в. Пробіг 94 тисячі.

Спробували завести щоб проїхатися та куди там. Акумулятор мертвий. Поштовхали, завели, проїхались. Прийшли у ще глибший шок. Спереду товче і зад не подарок. Після побаченого оглянули днище, ланжерони,стакани і зробили висновок що серйозно машина бита не була а просто дуже сильно затаскана. На підіймач вирішили навіть не заганяти а посилати попереднього власника по доручення. В очікуванні доручення дізнаюся що машинка власника, який поїхав по доручення, а їздив на ній його праівник і тут стало усе на свої місця і такий стан її вже не дивував.

Машинка була придбана 16.02.2010р. за скромні $1300 а з слів попереднього власника ним була куплена за $2200

Тепер понеслася. Ремонт Доробка ПЕРЕРОБКА. По можливості буду викладати фото.