Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
2 Loader
Я до того, що Японці на стільки ж дешеві настільки і бідні. Хоча зараз почнуться розповіді що там є чого немає в вигляді подушок безпеки для колін, та електросколпідіймачів, то я ще раз повторюсь що в такому віпадку Китай ще кращий, от в плані реалізації....
А що до мотора 1.6, я так і не можу збагнути, що в ньому не так? Чи ви крепко начитались постулатів дешевих журналістів про віртуальну старість мотору?
Та й доречі, де в сегменті "С", так званому Golf класі, в Японців можна придбати дизельні двигуни? Вибрати с декількох трансміссій та типів приводу? Я не залажу в сегменти преміуму, ні я кажу про ті ж самі базові варіації, та й в кінці кінців ніхто нікому не заважав придбати 122 сльний FSI двигун на 6 ти східчастій трансмісії.
Максиме, нарахунок активної підвіски то я хотів би дізнатись в першу чергу від вас, як поводить себе Пневматична підвіска Hyundai в поворотах, зокрема поведінка внутрішнього контуру пневматичних балонів.
Та по друге як буде егулюватись жорсткість балону під час руху?
Нажаль зустріти технічних систем, які відповідають за данні функції я так і не знайшов.
Може я помилився, не виключаю, але данних таких у мене не має, навіть коллеги не можуть дати відповідь на таке питання.
Що до двигуна 2.0 Т, то він не більше ніж цікавий, та й знову ж викликає величезну кількість питань, а нарахунок вашої хворобливої уяви що до мого стану то не хвилюйтесь. А просто поясніть. Покидатися гівном можна завжди, а от пролити світло на питання від Вас нажаль не сильно часто вдається.
Зарані дякую
|