Показать сообщение отдельно
Старый 27.04.2010, 12:19   #16
softm

Длина: 17480мкм
Диаметр: 37мм
По умолчанию Re: Re: Re: Re: Админ. протокол, нюансы подания жалобы

До Франківського районного суду

м. Львова
79039, м. Львів, вул. Г. Чупринки, 69
Позивач:
----
---
---
Відповідач:
УДАІ у Львівській області
вул. Перфецького, буд. 19
тел. (032) 258-60-10; 234-09-44; 234-08-95

Адміністративна позовна заява
про визнання незаконною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення за порушення Правил дорожнього руху України, закриття провадження по справі про адміністративне правопорушення.

Постановою інспектора з ОДР ВДАІ з ОЛТ Радехівского району та ЛТІ при ГУ МВС України у Львівській області лейтенантом міліції Патером Богданом Івановичем серія ВС № 123467 від 23 квітня 2010 року на мене накладено адміністрантивне стягдення згідно ч. 1. ст. 122 КупАП у розмірі 340 (триста сорок) грн. за порушення вимог горизонтальної дорожньої розмітки 1.18 "Рух Прямо" (додаток № 2) Правил Дорожнього Руху України

Відповідно до даної постанови я 23 квітня 2010 року о 17 годині 40 хвилин на вулиці Кульпарківській у м. Львові, керуючи автомобілем Таврія "Славута" 110307 державний номер хххх, не виконав вимоги дорожньої розмітки 1.18 "Рух прямо".

Проте така постанова не відповідає дійсності за наступних підстав:

Постанова серія ВС № 123467 винесена інспектором Патером Б.І. на основі протоколу серія ВС № 148417 від 23 квітня 2010 року о 17 годині 40 хвилин.

Але інспектор зупинив мене не на вулиці Кульпарківській, як вказано в протоколі серія ВС № 148417, а на вулиці Науковій.
Крім того в протоколі була невірно вказано час пропорушення - 09 годину 40 хвилин 23 квітня а не час 17 годин 40 хвилин, коли я і був зупинений. Після того, як я вказав інспектору на цю помилку, він віправив час складання протоколу на 17 годину 40 хвилин 23 квітня.

Протокол був складений за невиконання вимог дорожньох розмітки 1.18 "рух прямо" на перехресті вул. Наукової - Симоненка.

Перед мною рухався маршрутний автобус, которий виконує розворіт на цьому перехрестію. Рухаючись за автобусом, я зконцентрував свою увагу на русі транспортних засобів, та оскільки автомобілі з обох напрямків були відсутні, я виконав розворіт на вулицю Наукову.

На мої пояснення, що дорожньої розмітки на цій ділянці дороги не було видно, бо вона була закрита марштутним автобусом, що аварійної ситуації я не створював, що свідомо ПДР не порушував, інспектор ДАІ відреагував принципово: "Ви є порушником ПДР, вийдiть з салону автомобіля".

Під час складання протоколу інспектор ДАІ акцентував увагу тільки на порушенні вимог розмітки п. 1.18 (додаток 2) ПДР, не роз’яснивши мені мої права, що передбачені ст. 63 Конституції України і ст. 268 КупАП України.

Свідки були відсутні, в протокол не занесені.

В зв’язку з цими обставинами, із звинуваченням не згідний, вимоги дорожньої розмітки 1.18 свідомо не порушував, -

ПРОШУ:

– Викликати на судове засідання та опитати особу, яка склала адміністративний протокол та постанову.
– Постанову скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутності в моїх діях складу такого правопорушення.
До позовної заяви додаю:
1. Ксерокопія Постанови в справі про адміністративне правопорушення, серія ВС №148417.
2. Ксерокопія Протоколу про адміністративне правопорушення, Серія ВС №123467.
3. Квитанцію про сплату судового збору

„27” квітня 2010 року
---

---счета

Одержувач Місцевий бюджет м. Львова
ЄДРПОУ 22406168
Банк одержувача УДК у Л/о
МФО 825014
Рахунок 31418537700005
Код платежу 22090100
3-40 сплата судового збору