Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Я же коли в листопаді переєрестровував, тоді мені тоже сказали номерів нема, навіть тимчасових немає - я ще тоді зо два тижні взагалі без номерів їздив - написали мені що номер не видано, у зв"язку з відсутністю і печатка та підпис начальника мрео. Тоді правда через ускорітелей можна було отримати номера за 200у.е.(тільки за самі номера, без врахування інших "послуг").
Ставив на облік в Стрию - там все без проблем - вся процедура без ускорітеля і додаткових витрат зайняла 3-4 год, єдине що цивілку мені втюхали якоїсь прикормленої страхової.
А стосовно привокзальної - там в мене була цікава історія - я їхав по городоцькій, повернув до приміського, тут з тої засад вискакує гаєць і так бігом до мене - мол "що ж ви витворяєте!!!" я йому що сталось - він "ви ж тіпа посеред білого дня на червоний їдете, не пугаєтесь". А я їхав культурно, всі світлофори на зелений, тому офігів і питаю чи не напекло йому фонце фурашку. Гаєць розказує що я мол проїхав той світлофор що на Городоцькій перед поворотом на вул. Залізничну. З його місця цей світлофор і близько не видно, навіть не видно дублюючих світлофорів, тому гаєць був посланий в сад. ПРОСТО ВЗЯЛИ НА ПОНТ. Блін таке враження, що все більше і більше замість бдіння ППД гайці просто намагаються розвести народ на бабки.
|