Цитата:
|
Сообщение от Dmytro
Я колись тут ще тему починав "В Окко" http://tavria.org.ua/forum/viewtopic...asc&highlight=
Так от, досвіду збільшилось за рік, пробував багато чого. так от.
1. У всьому бензині у Львові є вода яка капає на ямах із глушника. Після повного баку вона не капає може, але якщо залишається літрів 10 то капає по любому. І не флудьте про зиму і конденсат.
2. Окко не є хорошим бензином. Жодне ОККО в місті.
3. GFC, що при виїзді із міста по Кульпарківській всі кажуть що ацтой. Кажуть, що в Києві GFC хороше. Але не в нас.
4. АНП і Укрнафта об'єктивно має інше октанове число. Після нього іноді машина не їде без жартів. Але якщо налаштувати запалення (кут випередження) то нормально їздить, але води теж багато.
5. Хвальоний тут, Локоіл теж має воду, але кількість води там дійсно стабільна, там я і заправляюсь.
Висновок: де б не заправлявся, бензин поганий. Якщо заправлятись на одній заправці весь час і налаштувати нормально запалення то можна їздити і не горювати.
|
1. Про воду в глушнику і конденсат вже порвали баян. Неодноразово доводили, що кількість води в бензі і кількість води в глушнику - не прямо пропорційні поняття.
2. Окко тут ніхто не хвалить, це просто трохи менше гімно, ніж інші заправки.
3. GFC немає своїх заправок в Києві і навряд чи скоро буде мати - це невелика західно-українська фірма.
4. Якість бензи залежить не тільки від октанового числа - можна невеликий ковпачок присадки налити в 76-й бензин і він стане 95-м. Але це не означає що машина буде їхати так як на правдивому 95-му. Також порваний баян про те, що більшість наших заправок 95-ту бензу отримують як 92й+присадки. Якраз цим найбільше грішать АНП та Укрнафта. Я до речі заливаю 92-й на Укрнафті - не скажу що задоволений, але на їзду по місті цілком вистачає, час від часу заправляю мустанг на вогу.
5. Знову ж таки тут ніхто лукойл не хвалить - просто згадали, що про нього ходять легенди по Львову як "найкращйи бензин", я навіть особисто знаю кількох фанатів які спеціально їздять заправлятись в Солонку, хоча як на мене це бред.