No smoking Ото так воно в нас робиться! Значить якщо дайєць не прийшов на суд йому можна, а ти не явишся впаяють штраф за неповагу до суду, справу розглянуть без тебе!!! :roll: І як завжди визнають винним!!!
Їду сьогодні стоять три архаровця, калядують! Один із пузом видно пастух стада..., другий трохи поменше видно підсобник, ну а третій на побігушках - Мене спинив, даю йому документи через щілину у вікні, а він настирно просить вийти. Потім він пішов на одну безпрограшну гайську уловку: Відкрийте капот!! Виходжу відкриваю, і запитую, що може є орієнтування на таку машинку, чи така числиться в угоні, може документики спершу предявите!!!!??? А він читайте ПДР, я йому там що написано??? :shock: А він - ні п.2.4 там написано що я маю право перевірити номера агрегатів за бажанням (його). Тоді я йому козирне (контрольне) питання. А СКАЖІТЬ БУДЬ_ЛАСКА ПРИЧИНУ ЗУПИНКИ!!!! а він перевірка документів! тоді я йому: перевірка документів не ПРИЧИНА, а БАЖАННЯ інспектора, і що янічого не порушував, тому причини зупиняти мене не було!! Так пише НАКАЗ №466. Він подивився на мене "дуже закоханим поглядом"(щоб міг тоб певно зїв із г...м).

Відав мовчки документи і відійшов. Я біля нього ще проїжджав вранці разі в із 3, той тільки косився у мій бік. Я коли сів у машину, так мені жінка сказала: ти чого до мента дої...ся!!! Я сказав що це ін а не я. А вона НЄЄ -це ти його почав взй...ти!
Пи.Си.: Мені хотілося його добити до кінця все тим же наказом 466: який гласить що мають стояти на видному місці, І мають бути виставлені фішки біля автомобіля....