Тема: Печка.
Показать сообщение отдельно
Старый 03.07.2010, 13:36   #375
KIT
Гость

По умолчанию Система опалення салону (ПІЧКА)

є декілька запитань стосовно

1. Чи є таке поняття у Таврії, як "дути на вікна", пасажирів, на ноги ? Бо у мене пічка дує всюди. Є, правда, перемикач якийсь /біля пасажира/ здається для перемикання "більше в ноги" - "більше в пику".

2. Заслонка, що висить біля ніг, вона взагалі закривається ? Якщо так, то чим? оО Бо так і не зміг усвідомити логіку інженерів.
У мене від попереднього власника, була намотана пружинка - на ній і трималось. Вважаю колхозом, хочу зробити полюдськи.

3. Регулятор "холодно-тепло" - так і має ходити туго ? Чи це тільки у мене так ?

4. Вимикач, працював тільки в останньому положенні. Через пару місяців, на ямі, щолкнув і розсипався. Тобто, ручка лишилась, а з середини щось відвалилось. Результат - пічці всерівно чи вмикаю я її чи ні. Вона не вмикається.

питання
Чи важко до нього добратись і замінити ? Чи потрібно для цього знімати приборку?

5. Якщо вимикач пічки у вимкненому положенні, а регулятор в положенні "тепло", то через хв. 5-10 в салоні буде тепло - це Таврійський клімат контроль ? %)

6. Зимою (принаймі було помічено зимою), зранку на килимку пасажира можна було побачити декілька крапель тосолу.

вніманіє вапрос
патрубок, що заходить в салон? з тосолом ? Чи геморно міняти? Що для цього треба знімати?

поки, здається, все =)