Показать сообщение отдельно
Старый 13.07.2010, 15:21   #13
Гость

По умолчанию Re: Re: Как добраться к Синевиру

Цитата:
Сообщение от amdcat
вам доехать до межигорья, а от туда наверно маршруткой...

сам ездил по закарпатью на таврии, проблем не имел...
Да нефиг там чего добираться.... в этом году опять был своим ходом..... (3 дня назад вернулся)
Два года назад ездил туда таврой..... подъемы и повороты покруче чем на чопской трассе.... иногда приходиться на первой карабкаться, но менее крутые чем на ЮБКшной трассе от Алушты до Судака.
Насчет межигорья - все правильно.....возле гасторонома есть табличко, дальше по указателям....... ЖыПыЭс - лучше не юзить.... у меня в ИГО-8 куча ошибок по маршруту......
Лично я езжу в подобовец (15 км от Воловца), а оттуда ужо по Закарпатью..... от меня (по памяти) - Подобовец-Пилипец-Изки-Келечин-Соймы-Межигорье.... дальше - по табличкам.....
От Межигорья можно поехать еще и на Хуст.... по дороге заехав в Изу (там вдоль дороги очень много лозоплетения стоит), за изой - заежать на Оленью Ферму... далі - мені проще Українською, бо багато географічних назв. ще - Нижнє Селище.... Селиська сироварня якщо напроситися - зроблять екскурсію та дигустацію сиру... дуже смачно..... Перед хустом є страусина ферма. да і по Хусту полазити цікаво...... О.. забув.. за Пилипцем є музей моделей дерев'яних церков...... Що ще цікавого.. Водичка - Келечин - трохи за селом на трасі стоїть джерело...... але краще у місцевих спитати про другий витік.... там почище буде.... вода вміщує дуже багато заліза... а на смак - шо газована...... У Соймах - теж є джерело.... але мені воно не подобається.. дуже сильно тхне сіркою....... о забув.. у Пилипщі є досить відомий водоспад - Шипіт.... правда я машиною до нього не їздив - цікавіше пішки через гори...

Да, про сам Синьовир.... Є знизу парковочка.... 3 грн/авт...
Підняться машиною вгору - 15 грн з машини + 5 з кожної людини...
Пішки - 5 грн з носу.
Ідти вгору десь метрів 800-1000.
Зараз навколо озера зробили нормальну стежку.....
Є дитячий майданчик та прокат коней. (15-20-30-50 грн)

Поїсти краще трохи далі (метрів 300 відїхати) - там є декілька колиб..... але вони відносно дорогі.... якщо проїхати пару км по селу можно знайти колибу набагато дешевшу..... Тут так, чим далі від епіцентру - тим дешевше.......

Страви з незнайомими назвами - можете замовляти... смачно.
Чинахи - супер... супчик якийсь місцевий - закачаєшся!

Сувеніри - там досить дорого.