Показать сообщение отдельно
Старый 22.07.2010, 09:43   #10
Kropa
Очень давно не заходил

Машина: Славка
Длина: 2060мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для Kropa с помощью ICQ
По умолчанию Re: Re: Круто

Такого бидла їздить толпами по Львову. Інколи таке враження, що помагає тільки бита, щось пояснювати бидлоті, які вважають себе богами, це зайві нерви.
Недавно була подібна ситуація - є така вузенька вуличка коротка дорога від академії мистецтв до 6-ї школи, рух там реально односторанній, причому невеликий кусок, що 2 машини ніяк не розминуться - зодного боку стінка, з іншого високий бардюр. З другого боку вулички як і положено кірпіч. Іду по тій вуличці все яке має бути, назустріч жип, який нагло пре під кірпіч. З жипа вилізла тьотка, яка почала кричати щоб я здавав назад я її покрутив пальцем біля виска, та почала кричатина всю вулицю, потім витянула якусь ксіву і кричить що маю її пропустити, ксіва я так зрозумів була прокуратури, не побачив, бо просто промахнула. Про всі розкази що вона під кирпич проїхала і т.д. все мороз. За мною вже назбиралась колейка машин, народ повилазив, почали їй розказувати, крик піднявся неміряний, народ позходився дивитись на це як на цирк. На мої обіцянки подзвонити в гаї було щось типу, "ти знаєш хто я така? вони як приїдуть бігом назад поїдеш". Я витягую телефон, дзвоню 102 пояснюю так то і так машина держномер такий то проїхала під знак, створила аварійну обстановку - тьотка з нервами сідає в машину, здає назад, потім виходить з машини, махає мені щоб я зупинився. Стаю та кричить щоб я тут чекав, зараз приїдуть "ті, кому мені буде що розказати". Я сказав, що спішу на роботу, закрив вікно поїхав.
Kropa вне форума   Ответить с цитированием