Цитата:
Сообщение от Tomor
Ты где такие цены взял :shock: Справка в горбольнице 60 гривасов, справка СТО 86 гривен, остальное индивидуально.
|
Звідки ціни? Шоб в йо@@@@ні Дунаєвецькій ЦРЛ пройти медогляд - треба потратити дня три, два це мінімум, бо ж кров там, аналізи, нарколог, в нас це так. Короче ускорітєль 160грн... ТО 190 - я сам запропонував грошей, бо машина ТО не пройде (люфт 18,75, тонування перед 72, зад 94), но як в процесі спілкування з бідаками такими як я виявилося - навіть нова машина "платить" так само

. Так шо тут я "як всі" бля. Штраф... тут мій затуп, заплатив а в ДАІ чеки не заніс, відкрили провадження на удвоєну суму... ГеБеОо - 120 ТО+300 опосвідчення балона. Ну і в касу 178,13 - наєбали на податку, написали 50% :!: 60 грн, хоча мало би бути 30. Но вже хир з тими 30-ма гривнями. Мені цей мудак шо талони видає завернув заплатити в нього, шоб по банках не бігати - 367 грн. Я був просто в ахує. ДЩа і крім того - з ДАІ відправляють тільки в Брокбізнес - тільки там тіпа можна платити. Кажу дайте мені рахунок, я собі в приваті платити буду - нє, Приват нам грошей не перекидає... І того з тих 178 - 35 тільки за послуги банку. В Приваті би було б біля двох грн... Такий от бля ТО. А ше ж черги бля по сто душ, а ше дібілізм в документації... Є провадження виконавче - но нема протокола в ДАІ, в довідці він не виліз, зато аилізли ті які проплачені давним-давно... Це піздєц просто, емоцій масса