і так, нарешті машинка готова
запасаємся попкорном, і читаємо драмо)
кароче зимою в мене в"їхав ланос, в задній бампер, а передній я сам розвалив на слаломі....
треба було їх ремонтувати, але просто заліпити тріщини і помлювати і поставити назад було якось тупо)
було рішено переробляти обвіс і робити його оригінальним, і унікальним, і шоб більше не казали "о, обвес як в Критика"
Перед:
є один знайомий тавровод який дуже добре працює з скловолокном, і я з ним домовився за переробку обвісу
зразу було рішено опускати обвіс сантиметрів на 5-7, ну і переробляти саму форму
вот як це було
я в цьому всьому приймав участь і тоже навчився працювати з скловолокном
і зад рішив переробляти сам ну і звичайно треба було шось робити з тою вм"ятиною по центру заднього бампера, яка так мозолила всім очі)))
хотя зад не так і сильно перероблявся
це одна половина, другої нема, буде вже видно на кінцевих фотках)
також вже потім я сам усилив з середини передній бампер ше одним шаром скловолокна
на це всьо пішло 2 літри смоли, 2 м.кв скловолокна, куча пензликів, паперового скотчу, пінопласту, і т.д..)))
дальше взялися за шпакльовку
є фотки тільки переднього бампера
на шпакльовку пішло
500 грам скловолоконної шпакльовки
750 універсальної
250 фінішної
і десь біля 10 метрів наждачки, різної
потім це всьо було відвезено родичу, який займається маляркою, він оцінив роботу, професійним взглядом))) і ше пів дня дошпакльовував )))
ну процесу покраски я не фоткав бо не був присутній
на покраску пішло
1л грунтовки Новол 4+1
1л Фарби металік Мобіхел 690 "Снігова королева"
1 л лаку Боді
1 л 650 розчиннику
3 листи 320 наждачки
3 листи 500 наждачки
але реально то пішло десь по 300 мл на бампер, тобто лишилася десь 1/3-1/4 всіх матеріалів
вчора рано я забрав бампера з малярки і поставив на машину
ше було куплено 1 м кв оцинкованої сітки, вона тіпа універсальна, але на вигляд 1в1 як крута "тюнерська"
ну і вот то шо получилося
довольний як слон, нарешті не сток, а оригінальний не такий як у всіх обвіс))))
але і цього мало)
і це ше не все))))
паралельно з роботою над обвісом, розроблялися ескізи вінілів на мою машину
і зразу після того як був установлений обвіс я поїхав на поклейку вінілів
вот таке получилося
ухххххххх який я довольний)))))
Дякую
Вадіму за допомогу з шпаклюванням
Дякую
Тіматі за підказки у виборі матеріалів
ну і дякую знайомому тавроводу який ліпив передній бампер, родичу який їх малював, і знайомому який придумав вініли, і порадив де їх краще зробити і поклеїти
отаке
чекаю на відгуки