Показать сообщение отдельно
Старый 03.08.2010, 15:34   #971
Alexxx_1982

Alexxx_1982

Машина: Tavria 1.4L Ice+LPG2/ АМС-550/ ВАЗ-21104 1.6 8v+LPG4
Длина: 8910мкм
Диаметр: 31мм
По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Цитата:
Сообщение от ПАРТИЗАН
привет. продаются ли кнопки с подсветкой. и как снять приборный ничего не сломав.ночью не ездил но днем светит как сволочь. аж стыдно. видел на забугорных днем огонь. может диоды поставить вместо лампочек.и какие.
1.Кнопки із підсвіткою продаються, їх просо потрібно при купівлі посити продавця перевірити чи працює підсвітка. Другий момент в тому що підсвітка може бути діодна і лампочкою. Так ось із кнопкою із лаповою підсвіткою можна погратися і зробити це душе швидко і легко (я на батьковій машинці як міняв світлофільтр у кнопках так у мене на це пішло десь хвилин 40-45 вкючаючи обточку нових світлофільтрів, іх встановлення, фіксацію і встановлення верхньої частини кнопки на місце), не знімаючи навідь кнопки, а просто знявши сам вершок кнопки із символом і зеленим (жовтим) світлофільтром. Із діодною більше геморою, там стоїть дуже малий діод який світить дуже яскраво зеленим кольором, тому перестановка червоного чи синього світлофільтра не рятує (перевірено на власному втомобілі), вилікувалося постановкою нової кнопки із ламповою підсвіткою (старий завоз у автомагазині). По-третє якби я знайшов ці діоди які поставив у приборку раніше то навідь не заморачувався із світлофільтрами, а просто викинув би рідні і поставив замість лампочок червоні світлодіоди (лампочки що в підсітці кнопок, що у підсвітці приборки ОДИНАКОВІ).
2. Я так зрозумів мова йде про риборку СТНАНДАРТ?! Так там дійсно підсвітка погана, Я зараз планую замінити підсвітку на діодну на батьковій Таврії. В нього також стандарт і краї(кутки) приборки не досвічуються. Виліковується це встановленням діодів і підрізанням перегородок над лампочками що в приборці , які там ХЗ для чого стоять і прикривають лампи.
Ось також ссилочка для роздумів:
http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=739
3. Намагатися зробити так як на забугорних не варто (можна лишнього наломати чи шось вгробити), краще виправити те що є, так як підсвітка також розраховувалася при проектуванні (видно студентами -заочниками ), На іномарках використовується шось схоже до оптоволоконної оптики, або підсвітка робиться по двох схемах: при включенні запалення загоряються тільки стрілки, а при включенні габаритів підсвітка шкал приладів.
Alexxx_1982 вне форума  
0 (0)