Показать сообщение отдельно
Старый 03.08.2010, 23:34   #14
KIT
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАЇшники, бе

"Наркотики це не водка, тут дві години не спасають шо проспався та й все, думаю дорога тобі зараз до нарколога і просити обстежити по повній і з всіма справками."

2Львівські - Де можна зробити обстеження ? Об'їздив вже декілька лікарень (бісові маршрутки =/ ), обдзвонив лабораторії - всі пропонують пісяти в стаканчик...

"+ бажано засоби масової інформації підключити."

Помічне ?

"в нас реально бачучи на машині букву "У" автомобіль частіше спиняють і приглашають подихати в пакетік"

Зняв "У", бо у Львові неадекватно на них реагують. Та ще й на Таврії =))

"мдаа такий великий дядя і так дав себе розвести, ну елементарні свої права тобі знати ніхто не забороняв це як мінімум+ вміти їх аргументувати, але що аргументувати??? от в чому постає головне питання в таких ситуаціях!!!"

На будь яке запитання або прохання бодай показати жетон, чуєш "непокора", получаєш по нирках і силоміць засовуєшся в машину. Тому Олег, не будемо про права і їх обов'язки і тд. тп.

"Фигасе дела. "Якобы" конопля в крови останется по любому на следующий день. На экспертизу срочно."

Чув, що експертиза через 24 години - юридично безсила - факт, чи чутка ?

"В нас є такий парадокс законодавства - продавати/купляти/зберігати наркотики не можна, але вживати по ідеї можна, за це статті немає."

Так, це правда.

а ще краще було б зразу після того як вони вас відпустили подзвонити в прокуратуру, на тел довіри і т.д.

Помічне ? Мені здається, що моє слово, проти слова гайця - ніщо... Телефон довіри надривався моїми друзями. В цей момент мене силоміць везли в РайВідділ, чув їхню рацію. На них наїхали, вони відповіли "у нього непокора". І ппц. Так наче, у них з"явилось купа повноважень...

"жопа нафіг"

Корисний коментар

"А Вы правда не употребляли ничего? и врач вот так вот взял и с потолка написал эти выводы?"

Так, не вживав. Після того як я пройшов усі тести на алкоголь, мене відправили попісяти у стаканчик.
Потім мєнт дав лікарю коробку з тестом. Спочатку не звернув увагу, тільки зараз пригадав - на коробці був цінник, але замість ціни шось накалякано. Лікар, при мені, відкрив запаяний (мабуть начебто або хз) пакет, піпеткою налив вміст стаканчика і почав чекати.
4 з 5 були від'ємні, один, останній, позитивний - "Конопля, шановний, я вас вітаю"

Мне кажется будет своевременной помощь _адвоката_.

Не зрозумів...

С первым днем в камере.

Та да... =)