Цитата:
Сообщение от 4epHblu_cBeT
:smt038 Я Вас поздравляю. Может Вы и нормальный водитель я ж ни чего не говорю... и не говорю за всех, но...
Первое - Почему, как говорят, того водили чуть не прибили на месте выжившие? Кстати по мобильному за рулем не говрю. Если и говорю, то через гарнитуру. А сколько я видел, когда ездил на маршрутках, как водитель, который везет не мясо а людей прошу заметить и не одного и разговаривает по мобильному? это Два. Три - если бы я разговаривал по телефону то и ему можно? Из кармана да и не только пропускаю, потому как некоторые останавливаются так что и проехать не уступив нельзя. А курить в салоне с пассажирами? А слушать шансон? Может он мне не нравится? А сидеть на табуреточке? А талончик почему не дает?
Короче говорить об этом можно очень долго. Низнаю как у вас но у нас наверное большинство маршрутчиков быкуют.
|
Перше. Чого чуть не прибили - того шо їм нема діла до того як помінялась обстановка - шоб не було винен водій
Друге. В гарнітурі ще більше відволікаєшся - ІМХО.
Третє. Куриво зло. Но шо ж поробиш? Треба бачити чим дихаєш, хоча сам в машині не куру. Воняє потом. Хоча якби заборонили - то був би тільки радий.
Четверте. Була б моя воля - шансона б не було як такого. Хоча треба уточняти - Шарль Азнавур, Патрісія Каас тож вродь шансоньє.
П"яте. Ті табуретки про які ти говориш поставлені з заводу (конкретизуємось на "Богдан А092")
Шосте. Талончик. А воно тобі треба? Якшо треба попроси тобі віддадуть.
Сьоме, і саме головне - НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ МАРШРУТКА - НЕ СІДАЙ - їдь собі на брухтоподібному трамваї, чи такому ж траліку, глядиш і не перевернеться на спуску, чи повороті. Крім того є таксі (но там дибілів обдолбаних практично 95%, так шо тоже ше треба подумати чи варто),
а саме краще - сідай за руль і не бикуй на дорозі. І буте до тебе ветольот з ескімо прилітати багато-багато разів.
З.І. Якшо мушу їхати громадським транспортом, сідаю в "Богдани", "Еталони", або в "великі" автобуси - в нас по місту МАНи і Мерси ходять, або ж в тралік. Якшо він новий. Дуже вже не люблю льготніків.