Показать сообщение отдельно
Старый 18.05.2006, 14:12   #23
HumanKM
Гость

По умолчанию Re: ФОТО-ЗВІТ на роздуту тему Центрального замка

Цитата:
Сообщение от ACE
Конечно большой тебе респект за отчет, но все самое интересное просто закрыто верхней частью двери, я имею ввиду сам изгиб железяки, т.к. согнуть ее можно по разному.и еще не будет ли она от нагрузки выгибаться?

А в отчете с авто.уа я вообще не понял как крепится железячка которую сгибают к уху в котором когда-то был тросик....?
Спробую все пояснити.
1. Бажано щоб в тебе були гарні мотори, це дозволить тобі залишити і тросик і все-все на рідних місцях. В мене був комплект Tiger CDL з зусиллям 6 кг. та ходом 22 мм.
2. Тяжка від замка до моторчика зігнута літерою Г. (Тут про такий метод неодноразово писалося).
3. З вухом в якому був тросик нічого робити не треба. Залиш все так як воно було з завода (максимум можеш змазати тросик, щоб він легше бігав). Тепер зверни увагу на мої фото. Я тросик і вухо за яке він тримається взагалі не трогав. Збоку біля тросика з заводу е вільне місце де можна закріпити тяжку від мотора. Просовуємо тяжку в те вільне місце і фіксуємо її там за допомогою зажиму з комплекту замка (зажим попередньо обточуємо на точилі, бо він не влізе в вухо). Тепер наш двигун не тільки замок відчиня й зачиняє, а ще й тросик тягає. В мене така система працює бездоганно - жодного нарікання. Дужка зігнута літерою Г порівняно невелика, тому замком не гнеться і не пружинить.
Питай що не зрозуміло? Допоможу!