Показать сообщение отдельно
Старый 17.01.2011, 01:28   #2
L@RT
Гость

сьогодні як виявилось получився дуже "цікавий"день а саме :
оскільки за цей тиждень сьогодні була сама нормальна погодка(без опадів)було вирішено катнутись на ракеті)їхавши з братом згадалась нам давніша розмова про одну цікаву дорогу біля лісосміги)))вот і вирішили туди зїздити і подивитись що там і як....
проїхались по знайомим дорожкам в полі-результат весною взяти паро лопат-кататись можна буде,но тут як кажуть "папутал бєс"))) і захотілось проїхатись ближче до дерев їхали доти поки не оп і ми мордою сидимо в болоті)))хоча чого тільки передом в принципі майже всім пузом)))так що прощавайте мої новенькі болотники з днища((((
тут пропускаєм .....(через нецензурність))))) мої думки які в мене крутились в голові протягом 1год.поки її витягували ....
повезло що домкрат то з волги!!! в мене,підносили машину,підкидали каміння,результат 2-3метра назад бо в перед смислу вже не було їхати!газували-газували результат був практично незмінний((( почав видзвонювати до друзів щоб висилали підмогу якусь повно привідну,но тут як грім серед ясного неба направлявся на нас Крузер)))яке моє було приємне здивування коли за кермом я побачив досить таки симпатичну дівчину з подругою))) випрошувати про допомогу не довелось !!! сказанула чіпляйся що я і зробив на радості за лічені секунди!!! звичайно що за першим разом трос рванув,щиро подякувавши дівчинці направились ми додому((((
завтра зранку берем відерко і радісно визволяєм від бруду мій таврольот)))
Изображения
Тип файла: jpg IMG_9660.jpg (37.4 Кб, 94 просмотров)
Тип файла: jpg IMG_9662.jpg (44.3 Кб, 88 просмотров)
Тип файла: jpg IMG_9663.jpg (39.6 Кб, 109 просмотров)
Тип файла: jpg IMG_9665.jpg (43.0 Кб, 90 просмотров)