Сегодня, 11:28 | #101 | |
Цитата:
Мені там не цікаво з деяких причин. Пишуть порожнє, аби шось написати. Заходиш подивитись і розумієш, що тебе просто обдурили, привернувши твою увагу новим дописом, який нічого не питає, нічого не повідомляє, навіть не потребує підтримки. Розумієш, що у тебе просто вкрали час, відірвали від корисних справ на увагу до дурня написавшого 0. І потім там такі ж тупуваті адміни, прихід яких свого часу на цей форум, знищів його. Ще, там зібралась "чудова" публіка. Наприклад. - Хтось пише - Потрібна допомога. Зранку не завелась. Хтось починає намагатись допомогти. І я теж. Щось уточнюємо, щось радимо... Згодом з'ясовується що там ще три дні тому, скінчився бензин, але воно вирішило що схватити пару раз мало все одно. І про це воно не писало. Це як у вас питають допомоги позбутися неприємного запаху у домі. Знайти його причину. Ви витрачаєте час, шукаєте можливі джерела... А виявляється що господар просто не підтерає сраку після... Тому зараз щось підказую тільки якщо знаю цю людину. А з ак, це нічого не міняє. Як і з усіма іншими. Вчинки формують ставлення до вчинившого. Тим більше зараз яскраво висвітлюється ціна тих вчинків. І вони не спонтанні.
Сегодня, 11:35 | #102 |
Навіть купипродайка мертва. Це діагноз. Так вбити форум, треба було дуже цінних кадрів знайти.
Нові соцмережі? Так. Але все для своїх клієнтів.