![]() |
|
|||||||
| Харьков Харьковские Тавроводы и сочуствующие |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#1726 |
|
Бот
Длина: 22000мкм
Диаметр: 41мм
|
|
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Цитата:
Окреслити теми. Які обговорити. Мені наприклад цікаво, хто де. Але іншим, це зовсім не цікаво, бо вони це знають з телеграма. Можна зробити. Тільки наприклад мені, цікаво було б спілкуватися на теми, які он лайн для всіх, я не стану висвітлювати. Можна зробити щось зразка опросу. Декілька питань, по мірі заходу на форум, бажаючі можуть відповісти на ті питання, на які побажають. І щоб це бачили тільки зареєстрлвані. Кацапів типу "чмо самара" треба давно забанити. Бо вони зареєстровані і зможуть читати. Багато нюансів, які треба було вирішувати давно. А тепер хтось згадає цих всіх самар, які насправді фсб. Я колись розписував тут про одного. Просто їхав якраз туди де він наче б то живе. І пропонував йому привезти звідси меду, якого він так бажав скуштувати. Воно Знайшов купу причин щоб не зустрітися, бо Самара там, а контора фсб в іншому місці. Всім це розжував тоді. Ну і що? Хтось його забанив? Ні. Зате проявились захисники. Кому я це пишу? Люди ,притомні, звітси пішли . Що я тут роблю? Що мене тримає? Таврія! Тут ще є багато цікавої інфи з її обслуговування. Андрію, не збереш вже тут людей. До 5-ти 7-ми, максимум, може і збереш. Людей треба берегти, коли вони є. Повертати розгублене важче. І я про Людей.
|
|
|
|
#1728 | |
|
Бот
|
Цитата:
Я спробую зібрати. Спочатку онлайн, а згодом може і офлайн. Багато тавродрузів дома, у Харкові. З деякими ми доволі часто зустрічаємось. Отже, я спробую зібрати, а далі подивимось
|
|
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Машина: Славута 2000г.
Длина: 176510мкм
Диаметр: 49мм
|
Зiбрав?
|
|
|
|
|
|
#1730 |
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Машина: Славута 2000г.
Длина: 176510мкм
Диаметр: 49мм
|
|
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Бот
|
|
|
|
|
|
|
#1733 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#1734 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#1735 | |
|
Цитата:
https://www.youtube.com/@valerytraveler/videos
|
|
|
|
#1736 |
|
Бот
|
|
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Бот
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
|
#1739 |
|
С одной стороны вроде как и жалко терять закоренелых тавроводов,с другой стороны все правильно-люди за частую берут тавротазики научиться по ездить,потом на что то по лучше садятся.много осталось тех кто на тавролетах еще катается?
|
|
|
|
|
|
|
#1740 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#1741 |
|
понимаю что не в той теме где нужно- простит меня модератор.не кто таврию с живым кузовом и хозяином не продает.желательно харьков, в стоке
|
|
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Бот
|
Ну, чисто формально у меня еще остался Тавропикап. Купил тестю чтоб на дачу гонять. Но не сложилось. После операции на позвонке, за руль не сел. Так пикапчик и стоит у него на даче.
|
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Значить лишився один я на Таврії.
Про те, що хтось куди виїхав, то ще не зовсім показник. А от те, що не донатить на дрони, де б не був, куди б не виїхав,- оце вже показник гидоти. Бо може людина бути боязкою, втрачати свідомість і розум при вигляді крові. Нічого з цим не поробиш. А от не донатити тим хто на війні, це вже діагноз. Впевнений, що тут таких вдосталь. Мало того, вони ще хабарі беруть і не донатять. Показник. Так що таврозустріч існує, відбувається щодня. Там де я. Бо залишився один на Таврії.)))
|
|
|
|
#1744 |
|
Значить лишився один я на Таврії.
Про те, що хтось куди виїхав, то ще не зовсім показник. А от те, що не донатить на дрони, де б не був, куди б не виїхав,- оце вже показник гидоти. Бо може людина бути боязкою, втрачати свідомість і розум при вигляді крові. Нічого з цим не поробиш. А от не донатити тим хто на війні, це вже діагноз. Впевнений, що тут таких вдосталь. Мало того, вони ще хабарі беруть і не донатять. Показник. Так що таврозустріч існує, відбувається щодня. Там де я. Бо залишився один на Таврії.)))
|
|
|
|
#1745 | |
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Машина: Таврія 1102, стандарт,1992 р.в.
Длина: 4630мкм
Диаметр: 17мм
|
Та ладно "один"!...я ось під Харковом зараз...на Таврії...додому до Че за 9 годин...
|
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Цитата:
|
|