ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Ремонт и обслуживание > Двигатель

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 01.12.2007, 19:01   #1
Askold

Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для Askold с помощью ICQ
По умолчанию Присвячується тим, хто вперше зніматиме привід спідометра

Оскільки при швидкості >20км/год стрілка спідометра коливається в межах 20-70 вирішив викрутити привід. Перед цим знаходив на форумі тези типу: в мене шестерня в коробку впала - я на це положив і тепер щасливий. Ну, думаю, значить шестерня досить маленька, тож париться теж не буду, впаде-то впаде. Проте шуруп на всякий випадок закрутив...

Люди, навмисне приліплюю фотку, щоб ні в кого таких думок більше не виникало. Якби така байда впала в мою стареньку коробку я б дві ночі не спав. Першої все б думав як я буду далі їздити, і що буде, коли шестерню там перемеле... а другої поліз би коробку знімати

Далі питання. На перова мені продали "Привод спидометра в сборе и скоба"(20грн). Мотивуючи це тим, що окремо шестерні не продаються. Даний девайс весь пластмасовий, крім скоби. В мене стояв металевий корпус. Ще характерною особливістю нового приводу є те, що шестерня шатається в ньому +/- 2мм. Це нормально чи мені знову їхати на перова для "дружньої бесіди"?
Изображения
Тип файла: jpg shesternja.jpg (17.9 Кб, 332 просмотров)
Askold вне форума   Ответить с цитированием

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра