![]() |
|
Решение бытовых проблем Не вся жизнь в машине. Иногда что-то и дома сделать нужно. |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Машина: пегасус)
Длина: 19600мкм
Диаметр: 39мм
|
![]()
вирішив поекспериментувати, шкода що на робочому компі
хотів поставити мандріву на флешку завантажив лів-цд, запустив інсталятор той матюкнувся, що файлова система має помилки(дослівно не памятаю) і запропунував виправити а я ж то подумав що він мав на увазі флешку, бо та дійсно була трохи глючна, і нічого лихого не запідозрив та погодився виправити файлову систему виправляло воно не довго, тому є надія, що вінт не форматувався встановило мандріву на флешку і груб теж записав на флешку при завантаженні з жосткого диска пише _error operation system наскільки критично воно "виправило" файлову систему і чи є можливість відновити дані з локального диска D (відновити віндовз з набором програм звичайно не проблема)? ____________________________________ це все було до нового року сьогодні розібрали комп, а там рейд(скоріше всього що 1) вінда сам хард бачить і все, жодних файлів наші одміни не знають шо з ним робити погугливши трохи я зрозумів що стер Partition table зараз качаю SystemRescueCd і читаю мануали по TestDisk в кого ще які будуть пропозиції колупати вінт тестдіском буду уже завтра сам так що поки не пізно ![]()
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|