![]() |
|
Путешествия Описание поездок далеких и близких, главное чтобы на любимой машине |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Очень давно не заходил
Машина: Славута 1,2Sб. FIAT NUOVO DOBLO Panorama
Длина: 1260мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
У зв"язку з тим, що наклюнулася можливість концерту у Львові, з"явилася самашедча думка ломанутися туди машиною (Славута), а на зворотньому шляху заїхати до друзів у Чернівці, ну і відповідно повернутися до Києва. Їдемо удвох з дружиною.
Пліз, відмовте, скажіть, що типу поїздом краще-дешевше-зручніше чи мо" що порадьте і підтримайте. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
А чего отговаривать - до Львова ехать машиной около 6 часов +/-
Дорога неплохая, едиснтвенное, что ремонт там затеяли от Олесько до самого Львова и проезд затруднен (одна "реверсивная" полоса, стоит очередь). Ото Львова до Черновцов езды часа 4, дорога так себе, но ничего - терпеть можно. В общем я бы ехал машиной однозначно, но у меня ГБО. А так конечно поезд дешевле получается, но это ж не так интересно и удобно ![]() Из Киева выезжать я бы рекомендовал в 4 утра. Внимание: На участке Житомир - Ровно всегда стоят злые менты c радарами, ловят на "белый фон". Особенно быть внимательным на участке 70 - 150 Км от Житомира.
![]() |
![]() |
#3 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Вас іст білий фон?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Очень давно не заходил
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Машина: пешеход
Длина: 12280мкм
Диаметр: 37мм
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Можу підказати дорогу назад:
Чернівці - Камянець-Подільський-Хмельницький, а далі є 2 варіанти: 1 Хмільник-Бердичів-Житомир-Київ 2 Старокостянтинів - Любар - Житомир - Київ Обидва маршрути по довжині приблизно однакові, але 2 трохи складніший. Обома буде коротше, ніж через Вінницю ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Дякую. По другому варіанту їздив. Всі лякають дорогою через Вінницю тіпа там піпець взагалі дорогоа. Їхати перевіряти не буду.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Гость
|
![]()
Дороги всюди одинакові, якщо їхати в таку дорогу скористайся www.castles.com.ua. А в загальному в районі Хотин-камянець-Подільский+Тернопільщина-треба обїзджати на один тиждень.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Цікава пропозиція щодо тижня об"їзду, але нереально поки для мене. Часу не вистачить. За лінк дякую.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Гость
|
![]() Цитата:
ПС. К езде по Львову - готовиться с аспирином :) И сделать ходовую предварительно - особенно аммо проверить :) |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Сподіваюсь, що по Львову їздити доведеться не дуже багато, принаймні своєю машиною. Бачив я ваші дороги
![]() Ходову поїду дивитися полюбому, дорога не близька. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | ||
Очень давно не заходил
|
![]() Цитата:
е-е-е-е, тобто? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Гость
|
![]() Цитата:
|
|||
![]() |
![]() |
#16 |
Очень давно не заходил
|
![]()
а-а-а, а я вже думав, що вірмени - деталь тамтешнього фольклору, невідомого в столиці
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Ура! Повернувся з мандрівки!
Вражень - море! Виїхав у середу рано вранці. В обід був у Львові. Півтора дні і два концерти там. Жив на Вірменський (у друзів), дерев"яні сходи у будинку - з 16 століття стоять - це шось. Концерти один в арт-клубі - інший у музеї Крушельницької (офігенна тітка була, скажу я вам ![]() Найсільніші враження від поїздки - каплиця трьох святителів, аптека з підземеллями і кімнатою алхіміка, вірменська церква (як там співали!), кнайпа "Золотий дукат" і взагалі місто, яке тільки з третього разу починає мені відкриватися - це про Львів. У Чернівцях - теж вірменська церква - просто шедевр, магазинчик випадкових речей на Руській, справжній музей, все старе місто, яке треба відчувати ходячи по ньому пішки, пивна "Барток Бела" з живим нефільтрованим пивом та корчма "Колесо" на Кобилянській (рекомендую смажену телячу печінку з цибулею та кров"янку, що її подають на пательні і вона ще щварчить - це просто капець). ПС Поїхав назад через Бердичів - там роблять об"їзну, але вона ще не відкрита, а дорога через місто - мабуть у війну кращі були. Матюків не вистача. Ще трабли з дорогою були на підльоті до Львова, бо там її ще добудовують. Решта доріг по маршруту Київ-Житомир-Рівне(Канту респект за гостинність і каву з чаєм)-Львів-Івано-Франківськ-Коломия-Косів-Чернівці-Хмельницький-Вінниця-Бердичів-Житомир-Київ - нормуль. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Гость
|
![]() Цитата:
ПС Звичайно, дороги в Бердичеві неважні, але справжні воєнні окопи знаходяться при в'їзді в Шепетівку зі сторони Полонного ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Я бачив цей поворот, але було стрьомно їхати, а раптом там шматок дороги є а далі -... Тепер знатиму, дякую.
|
![]() |
![]() |