|  | 
| 
 | |||||||
| Решение бытовых проблем Не вся жизнь в машине. Иногда что-то и дома сделать нужно. | 
|   | 
|  | Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра | 
|  03.10.2008, 16:25 | #1 | 
|  Банкомат з $$$ 

Може хто знає де є банкомат, який би завжди і без проблем видавав бакси (карточка в мене американського банку) ? Раніше знімав в банкоматі Надри на ж/д вокзалі, а от сьогодні ні один надровський не захотів давати бакси  І ще одне, не в тему, чого в банкоматі "теоретично" бакси зняти можна, а в касі того ж банку - розводять руками ? В чому сложності то ?   | |
|   |   | 
|  03.10.2008, 17:00 | #2 | 
| Адрес: Киев, трещина 
				 Длина: 2890мкм Диаметр: 34мм

|  Re: Банкомат з $$$ 

В приватовских банкоматах, вроде, всегда есть баксы.
		 | 
|   |   | 
|  03.10.2008, 17:01 | #3 | 
|  RE: Банкомат з $$$ 

в Приватбанке на пр.Победы напротив парка Нивки банкомат в конце коридора всегда заряжен баксами

__________________ Этот пост написан по требованию моего куратора из ZOG | |
|   |   | 
|  03.10.2008, 17:19 | #4 | |
|  Re: RE: Банкомат з $$$ Цитата: 
 Сьогодні кстаті оббігав пару приватовських банкоматів - не дають  Хоча, предлагаю валюту на вибір, беру бакси, ввожу цифру, клацай на "отдай мої деньги сволачь" а він мені "недопустима транзакція", зайшов в касу, питаю "такі карточки обслужуєте ?", вона мені "неа", я - "чого ?", вона - "а вона що приватбанковська?" От вони принципи візи, мастеркарда ... деньги доступні в любій точці світу!!! тільки не в Україні блін!   | ||
|   |   | 
|  03.10.2008, 17:39 | #5 | |
| синий кардинал Адрес: Адъ-Еленовка Возраст: 55 
				 Машина: крутая тачко Длина: 156500мкм Диаметр: 58мм

__________________ рекомендую вам попрощаться с таврофорумом хотя совет наверно запоздал (с) Рокфеллер М.И. | |
|   |   | 
|  03.10.2008, 19:37 | #6 | 
| Гость 
				 |  Re: Банкомат з $$$ 

Белый пластик?     | 
|   | 
|  03.10.2008, 19:58 | #7 | |
|  Re: Банкомат з $$$ Цитата: 
 | ||
|   |   | 
|  04.10.2008, 01:29 | #8 | ||||
| Гость 
				 |  Re: Re: Банкомат з $$$ Цитата: 
 Ану мистер Struk здавайте нам своего информатора ! :twisted: ането будем вам пытку гривною делать - все баксы в гривны превратим :twisted: SL_1103 Цитата: 
  Cayenne Цитата: 
  надо What you crazy bankomat fak you ! и ищо ножкой в пах ему :shock:  тода они бакси дают - а на Шо ток гривна   | ||||
|   | 
|  04.10.2008, 01:50 | #9 | 
|  Re: Re: Банкомат з $$$ 

Так ето, ніхто не в курсах, чого з банкомата можна зняти денежку, а в касі нє ?  :?
		 | |
|   |   | 
|  04.10.2008, 02:05 | #10 | |
| Гость 
				 |  Re: Re: Re: Банкомат з $$$ 

Cayenne Цитата: 
 :shock: Та в каси инвалиды ленивые регресуют  а машына всьо за них зделает хвала прогресу ...... | |
|   | 
|  04.10.2008, 02:21 | #11 | 
|  Re: Re: Re: Банкомат з $$$ 

дик, вони навіть коли карточку сують на касі в оті свої карточко-обрабатующі апарати, то ні балансу, ні видачі денег, ніякої операції по карточці не можуть провести... Тіпа огранічують х'юманів, щоб лажі не наробили ? | |
|   |   | 
|  04.10.2008, 09:18 | #12 | ||

__________________ Этот пост написан по требованию моего куратора из ZOG | |||
|   |   | 
|  05.10.2008, 23:06 | #13 | |||
| Очень давно не заходил Адрес: Лесной 
				 Машина: Славута Длина: 1210мкм Диаметр: 0мм

| |||
|   |   |