![]() |
|
Тюнинг Улучшение потребительских свойств автомобиля |
![]() |
|
Опции темы
![]() |
Поиск в этой теме
![]() |
Опции просмотра
![]() |
![]() |
#1 |
![]()
Вот мене цікавить, вот якшо інжова машина, можна поставити дистанційне заведення.
Але це актуально коли машина стоїть в холоді. Тоді шоб завести машину треба лишати її на нейтралці, шоб вона не рухалася треба зажати ручнік. Але ж ручнік зимою - це ж тупак... Ну то як бути? п.с.Якби мав інж. машину зразу б таке зробив... але добиває це питання... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
эээ сигналка с автозапуском тебе в помощь... и на карбе можно))) мой те совет www.google.ru он тебе поможет :wink:
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
В дистанційному заведенні не сільон, але на ручнік ставлю завжди, і зимою і літом і вашє це вже на уровні інстінктів, в чом проблема і в чому тупак ?
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Nitron
Я вже всьо знаю, і є людина яка може таке зробити. Але покишо мені це побарабану. В мене карб. І не з авто підсосом, того без мене її ніхто не заведе... Cayenne Ніколи не чув про таке шо колодки примерзають? А шо робити потім? Невже ти і зараз лиши машину на ручніку на морозі? :shock: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Чув, але не бачив, ну може деколи трохи примерзнуть, але машину рушила і все.. Просто "бздинь" з задніх колес і все ок поїхали дальше.
Да оставив і зараз на ручніку, і вчора і позавчора і завжди ставлю на ручнік. Вродє він для того і призначений :?
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
хм. ну якшо так тоді питання з ручніком і тупаком зняте.
Але думаю для багатьох інжоводів це дуже актуальне питання. особливо в таку погоду. Це ж красота, наприклад машина стоїть в дворі, виглянув в вікно завів машину, за той час поки закрив квартиру і зійшов вниз - сів і поїхав. То саме і тим хто на стоянці - підходиш до стоянки, заводиш машину, поки через шлагбаум, поки показав доки, або поздоровався з сторожем, сів в теплу машину і поїхав. Невже таке можна і на карб поставити? Якшо да, то дайте ссилку, і я йду шукати карб з автопідсосом.... Хотя думаю навіть карб з автопідсосм дистанційно не заведеш.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
можно и на карб обычный...просто прийдётся вытаскивать подсос когда будешь уходить...но лучше на инж...или хотя бы с автоподсосом....
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
Nitron
Якшо не важко, пошукай шось про дистанційне заведення для карба. Хоча чесно кажучи всеодно вважаю це тупаком. Це актуально тільки для інжа... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Флудер года - 2011
Машина: Таврия Дана, Author Basic, Meizu P780 edge, рюкзак на 100 литров
Длина: 493150мкм
Диаметр: 70мм
|
![]()
У меня машинка уже вторую зиму и вторую зиму ставлю на ночь на ручник - это уже автоматически получается
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Цитата:
напевно від всіх... ![]() Це напевно буде перший цюнінх установлений в нову (тільки) інжову машину ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]()
ну вот и вот
http://forum.samara24.ru/index.php?s...t=0&#entry1208 http://www.microchip.su/showthread.php?t=3417
![]() |
![]() |
#12 |
![]()
Хм. кароче ше більше переконався шо зараз це не реально...
Шукати карб з автопідсосм + міняти сигналку на таку шо має функцію(кнопку) дистанційного запуску... економічно не вигідно... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Гость
|
![]()
видел у чувака на авео )))
Прикольная штука ))) сигналка с сим картой - моячит ему на мобилку что с машиной происходит))))) мы её ремонтировали так он нас прикалол завел её из дома )))) :shock: чуть не офигели когда она сама завелась)))))) |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||
Флудер года - 2011
Машина: Таврия Дана, Author Basic, Meizu P780 edge, рюкзак на 100 литров
Длина: 493150мкм
Диаметр: 70мм
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]()
Out_law
А якшо не нова і не з салону? А якшо з салону і без сигналки? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Гость
|
![]()
Не знаю як у вас но я не можу машину роздиркать пока на педаль сцеплення не нажму.
![]() Так походу у багатьох поскільки масло стає як желе. так що тепер??? |
![]() |
![]() |
#18 |
Гость
|
![]()
Такую штуку можно сделать. чувак со скутера китайского снял, оно стоит около 120 грн новая.
Но придётся есчё один брелок таскать на ключах !!! |
![]() |
![]() |
#19 |
![]()
Критик, а кто будет за тебя сцепление выжимать? Если в -20 будешь дистанционно заводить, стартер и аккумулятор могут сказать превед
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]()
viktorjl
НУ вот того я і кажу шо на карбі та ше й на Таврії - це анріал.... Чекаємо кращих часів і більше грошей на іжн. іномарко ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
![]()
http://potencial.rutel.lg.ua/
Вот фирма Луганская - делает разные железки, из которых можно собрать охранный комплекс в том числе с дистанционной заводкой двигателя, GSM управление и GPS слежением. Но как я думаю, лучше Webasto ничего нет, гораздо безопасней и удобнее. [/quote]
![]() |
![]() |
#22 | |
Машина: ЗАЗ 1122, ЗАЗ1102-кросс, ЗАЗ1102-ралли
Длина: 13050мкм
Диаметр: 31мм
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#23 | |
![]()
[quote="DRX"]
Цитата:
Я себе залил и не жалуюсь, Автоматное масло - все таки экстрим.
![]() |
![]() |
#24 |
Машина: ЗАЗ 1122, ЗАЗ1102-кросс, ЗАЗ1102-ралли
Длина: 13050мкм
Диаметр: 31мм
|
![]()
Экстрим - не экстрим, а некоторые замороченные производители, например Ситроен, заказывают заливку автоматного в свои механические корбки. При более низкой вязкозти, нагрузка на зуб допускается вчетверо (!) больше. Блокировка, опять-таки, хорошо себя чуствует.
![]() |
#25 |
Очень давно не заходил
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
у меня на тавробане(карб) стоит сигналка Шериф1050 с автозаводом отключение стартера производитсь путем повышения напряжения бортовой сети.Заводится без проблем.
|
![]() |
![]() |