![]() |
|
|||||||
| Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования. |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#1 | ||
|
Подав, вернули...
Пишуть: "не чітко вказав ім'я відповідача, посада, і місце служби" В позові в мене було (в шапці): Цитата:
Цитата:
А які остальні н'юанси подачі повторного позову ? Треба щось писати про те, що це повторний, що помилки виправлено, додавати копію (чи оригінал) тих бумажок що оце мені прислали ?
|
|
|
|
#2 |
|
забанен
|
каен, хватит нарушать уже
|
|
|
#3 | |
|
Цитата:
Але нарушаю я! бо інспектор так сказав. (да і не їхав я там ті 82 кмч, макс 70, в мене було 3 тищі оборотов на 3 передачі, потім скільки раз провіряв це якраз в районі 70 кмч, ну ніяк не 82)
|
|
|
|
#4 |
|
забанен
|
а.. ну тогда удачи.
в прнципе обидно
|
|
|
#5 | |
|
Цитата:
Необхідно надати виправлений позов з врахуванням всіх зауважень (іноді неправильних, так як дана ухвала оскарженню не підлягає) вказаних в ухвалі суду. При цьому, при направленні до суду краще направити супровідний лист з текстом типу "на виконання ухвали про залишення позову без руху надсилаю позов з виправленням недоліків згідно ухвали суду", додати копію ухвали та 2 екз. позову із зазначенням додатків у супровідному листі...Якщо додатки до позову не змінились чи не добавились, то в супровідному листі необхідно вказати, що позов без додатків... Обов’язково необхідно вкластится в строк, зазначений в ухвалі.... Успіхів... |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Цитата:
А нема случайно прімера такого листа?
|
|
|
|
#7 | ||
|
пьюк оньяк
|
Цитата:
|
|
|
|
#8 |
|
Гость
|
Кто сказал,что "оскарженню не підлягає" А апеляция для чего?
Блин,ну зайдите,хоть для общего развития на форум при www/ sai.gov.ua там это столько раз перетиралось,есть масса и примеров и образцов. ЛЕНЬ? |
|
|
|
#9 | |
|
Цитата:
Приклад супровідного листа: "До Криворізького районного суду Дніпропетровської області ПІБ мешканець вул. _______, б. 29, с._________, Криворізького району, Дніпропетровської області, Інд. 53037 Позивач по справі за адміністративним позовом ПІБ (позивача) до посадова особа Будикіна Віталія Миколайовича старший сержант ІДПС Жовтневої роти ДПС при УДАІ УМВС України в Миколаївській області про визнання дій неправомірними та скасування постанови про адміністративне правопорушення На виконання Ухвали Криворізького районного суду Дніпропетровської області про залишення без руху та надання строку до 02.12.2009 року для усунення недоліків в позовній заяві по адміністративній справі №2-а-___/2009 за адміністративним позовом ПІБ позивача до посадова особа Будикіна Віталія Миколайовича старший сержант ІДПС Жовтневої роти ДПС при УДАІ УМВС України в Миколаївській області про визнання дій неправомірними та скасування постанови про адміністративне правопорушення, надсилаю виправлену позовну заяву з усунутими недоліками, вказаними у вищезазначеній ухвалі. Додатки: 1) копія Ухвали Криворізького районного суду Дніпропетровської області про залишення без руху та надання строку до 02.12.2009 року для усунення недоліків 2) адміністративний позов про визнання дій неправомірними та скасування постанови про адміністративне правопорушення в 3 екз. на 6 арк. без додатків. 27.11.2009 року (підпис) ПІБ" |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Забанен
|
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
инфа 100%
Длина: 138890мкм
Диаметр: 41мм
|
Цитата:
а третье лицо - это организация, в нашем случае ГАИ
|
|
|
|
#12 | |||
|
Цитата:
Завтра понесу розпечатаю і в суд...
|
|
|
|
#13 |
|
Ще б мені хтось таке розказав:
Мені треба временний ТП поміняти на постійний, Гаі посилають, бо в мене цей штраф висить, я казав, що він в суді, їм пофіг і треба бомажка. Так от, що це за бомажка така, і де її можна роздобути ?
|
|
|
|
#14 |
|
инфа 100%
Длина: 138890мкм
Диаметр: 41мм
|
я в юстиции брал. но это не документ на спецбланке, а так ото.. делать им не фиг!
мне дали при наличии у меня штрафов хотя база у них обширная ![]() после некоторого разговра мне показали досье на меня, на отца и на брата (у брата даже оказался штраф за непристойное поведение в общественном месте в нетрезвом состоянии :shock: ! ) у них есть всё!! у меня не всплыли штрафы из днепропетровска (я там долго жил) и с разных трасс по украине [mod:d1734c6502="Struk"]Умоляю, только не берите досье на меня - я же ваш модератор[/mod:d1734c6502]
|
|
|
#15 |
|
Позов взяли, пісьмо сопроводітельне тоже.
Узнав по поводу справочки, щоб в гаі показати. Писать заяву на ім'я судді і топати до секретаря. Щось тіпа "Що справа знаходиться на розгляді і рішення по справі ще не винесено". Вже після всіх бешаних вихідних піду за цим, зараз тупо лєнь.
|
|
|
|
#16 | |
|
Длина: 17480мкм
Диаметр: 37мм
|
Цитата:
|
|