ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Ремонт и обслуживание > Кузов

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 29.07.2010, 16:19   #1
Jodi Kidjos
Гость

По умолчанию Блокіратор на кермі.

Дуже потрібна допомога починаючому тавроводу.
Цікавості людини немає меж і поліз до стаціонарного блокіратора на кермі. Розібрав і зобив дурницю - вставив ключ запалювання в замок у розібраному стані. відповідно весь вміст розлетівся по салону. З горем пополам зібрав назад, але в результаті ступорить маленьку пружинку, яка впирається одним боком в стінку замочної скважини, а іншим в корпус пристрою. Така штука в магазинах не продається або ж я погано шукав.
Скажіть, як правильно зібрати цю штуковину або де конкретно можна придбати нову?
Старый 29.07.2010, 19:04   #2
Jodi Kidjos
Гость

По умолчанию Re: Блокіратор на кермі.

а, і ще відгукніться, якщо в когось незрозуміло чому пропадав сигнал, коли кермо розблоковане. Бо у мене така проблема є.
Старый 29.07.2010, 19:35   #3
Гость

Якщо ви вірно опишете "оцю штуковину",поствлю пляшку горілки та скажу,куди цю штуковину засунути/прилаштувати.
Коллего,вам не смішно з такого опису складного технічного пристрою???
Старый 29.07.2010, 19:48   #4
Jodi Kidjos
Гость

Колего, якби ж я знав як би його точно описати. Пристрій цей називається згідно книжечки "противоугонное устройство", який змонтований разом із вимикачем запалювання, і, власне, куди його ставити я і сам знаю)
Але проблема в тому, що сам пристрій в моїх руках став несправним. Однак, на превеликий жаль, краще описати проблему не можу, бо не знавець технічних термінів. Мабуть, доведеться все ж самому справлятися
Старый 30.07.2010, 11:49   #5
Storag
CrowHunter

Storag

Машина: Geely CK2
Длина: 19840мкм
Диаметр: 45мм
Отправить сообщение для Storag с помощью AIM Отправить сообщение для Storag с помощью Yahoo Отправить сообщение для Storag с помощью Skype™
По умолчанию Re: Re: Блокіратор на кермі.

На разборку дорога. Прямая. Снимаеш с любого ВАЗа или ЗАЗа замок, разбираеш с фотографированием и собираеш потом свой, если какие детальки потеряны то ставиш с донора.
Старый 30.07.2010, 13:45   #6
гаврюха

Машина: 1102/ 90г.в. МПСЗ, АД-5Е
Длина: 5760мкм
Диаметр: 36мм

Цитата:
Сообщение от Jodi Kidjos
називається згідно книжечки "противоугонное устройство", який змонтований разом із вимикачем запалювання, і, власне, куди його ставити я і сам знаю)
Але проблема в тому, що сам пристрій в моїх руках став несправним. (
Так и не проблема совсем, если всё остальное собрал в кучу. Так называемое "противоугонное устройство" на самом деле вовсе не поможет вам при попытке угона, поскольку достаточо легко перестаёт выполнять свою функцию при резком повороте руля(женщины угоном с применением такого способа вряд ли занимаются, а мужик противоугонку одолеет...). Так что не парься по поводу "утраты"...
Старый 30.07.2010, 14:04   #7
Jodi Kidjos
Гость

Безумовно втрата невелика. Але я сумніваюся щодо того чи буде ключ при запуску двигуна повертатися назад у положення I. Здавалося, що відпружинює його саме цей пристрій. Ну, це вже я перевірю, дякую за поради всім.

Але ще одне питання: ні в кого не було проблем із сигналом? Коли стержень протиугонного пристрою виходить з пазу в рульовому валу, сигнал перестає працювати. Мені радили пошукати, можливо, зникає маса. Але не зовсім знаю, де можна шукати.
Старый 31.07.2010, 17:19   #8
Simol
Гость

По умолчанию Re: Re: Блокіратор на кермі.

Там был шарик
Старый 03.08.2010, 23:29   #9
maxutoc
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Блокіратор на кермі.

Ответ