![]() |
![]() |
#1 |
Гость
|
![]()
час прийшов треба борт журнал
![]() zaz110307 2002р 1.3l люкс синій пробіг 204 000км по приборам невраховую несправність тросіка який близько 10 000 не крутив. Так вона виглядає в даний час |
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
110307 это славута
1102 это таврия чел купил тавру по докам славки гы в милицию тебе надо!
![]() |
![]() |
#3 |
Гость
|
![]()
да вона
![]() такою я її придбав декілька тижднів вона в мене встиг пласмаси начипляти приколов мене стайлінг і понеслось :roll: |
![]() |
![]() |
#4 |
Гость
|
![]()
dimon.zp
незнаю но так точно в техпапорті вказано |
![]() |
![]() |
#5 |
Гость
|
![]()
бути точним 2001р договір куп-прод30.05.2002 v-1300 легковий комбі-хетчбек
|
![]() |
![]() |
#6 |
Гость
|
![]()
неможу знайти перших фото
![]() є декілька свіжих |
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
тип кузова в тех паспорте не должен быть указан если у тя написано 110307 это славута в комплектации полулюкс.и кататься так можно до первого гайца который в этом шарит....
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
кста а зачем капот менял? авария?
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
dimon.zp
Он же сказал такую купил...мож там гайцы такие глянули на морду типа славка и закатали ему ![]() ![]() ![]()
Таврия-это такая машинка до покупки которой ты говориш на нее гавно,а после покупки ты говориш это супер тазик!!!! [url=http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=49647]Мой БЖ[/url] Ремонт машинок в г.Днепропетровск 0933756554(Сергей) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Гость
|
![]()
класная тачка)
|
![]() |
![]() |
#11 |
Гость
|
![]()
dimon.zp
в техпаспорті так і написано відомо від перешого власника авто робилось на експорт під замовлення через знайомих він таку і брав з v-1300 люкс морда славути.я і думав що модефікація 110307 за двіжка. о це ти менее просвітив :shock: я не надавав цьому такого значення проходивши ТО та тимчасовий даже ніхто ![]() знаючи як внас все через _Ж_ нема чому дивуватись |
![]() |
![]() |
#12 |
Гость
|
![]()
доречі міняв стойки сток були польського виробництва це серійне?хто скаже на які модефікації встаноляли?
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]()
Чувак ты гониш....у некоторых немецкие стойки стоят...это значит экспорт в германию
![]() ![]()
Таврия-это такая машинка до покупки которой ты говориш на нее гавно,а после покупки ты говориш это супер тазик!!!! [url=http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=49647]Мой БЖ[/url] Ремонт машинок в г.Днепропетровск 0933756554(Сергей) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]()
гайцы мега внимательные меня с батей тормознали на боре батя дает тех паспорт на мультиван те посмотрели отдали и тут папа понял что дал не тот тех паспорт,а гаец ничего не заметил)))
![]() |
![]() |
#15 |
Гость
|
![]()
Серега GTI
з поперднім власником я втолкових відносинах і про авто я знаю все з першого км стойки рідні стояли я їх вперше міняв хотя старі були підгулявші но працювали краще |
![]() |
![]() |
#16 |
Гость
|
![]()
перше що поставив накладкі на порогі 120гр
замінив стартер від сенса на таврійський через бендікс який коштував 180гр а стартер 220гр рішив все таки хре новий придбати уже 4бендикса поміняв :x |
![]() |
![]() |
#17 |
Гость
|
![]()
доречі перше моє авто
|
![]() |
![]() |
#18 |
Гость
|
![]()
прокачав пласмасою, ковпаки, які всім були схожі на тітани, затонірував як в NFS, приліпив всім відоме спарцо, задер щоб круто було, затонував стопи. насадку на трубу вчипив, замінив бублик, всьо прокачана як Brabus о це, я був щасливий, що сам власноруч для себе, прокачав мафинку
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Гость
|
![]()
народ проблема :smt017 поставив собі люк на днях, невстиг парасольку придбати, треба розумна порада :smt102
|
![]() |
![]() |
#20 |
главбух АО
|
![]()
Затонируй. Или в чем проблема?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Гость
|
![]()
vadozz
по краях протікає |
![]() |
![]() |
#22 |
![]()
скотчем заклей
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Гость
|
![]()
замутив
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Гость
|
![]()
думаю цього літа покрасити авто, в техпаспорті синій, а колір 447,синя північ, може металік підібрати, чи що?
до того як; треба завершити стайлінг в планах 1.поставити розпорки на перед-зад стакани і нижню або стаб. 2.хочу каткі правда незнаю чи наші чи росія чи взагалі ходову ваз 3.гуму 4.табуреткі поміняти спочатку це булоб непогано ![]() прямоток,нульовик і т.д хочу давно но ще час неприйшов |
![]() |
![]() |
#25 |
Гость
|
![]()
придбав галоши "maloya"голандія так пише, б/у 290гр+монтаж балансування, а то задня росава щовгалась як все що на халяву, правда :weedman: поставив на перед, ракіровка, ще зимову"ш"barum" вбиваю, доречі бомба гума з 03р служить задоволений на 100% і ще на запасці може буде
![]() хочу пошвидше тіпа "тітани" взяти,задрали мене яйцеподібносплавні О доречі гума непогана |
![]() |