![]() |
|
Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Гость
|
![]()
Доброго всім дня звати мене Михайло Проживаю в м. Борщові що на Тернопільщині хочу приєднатися до вашого колективу.
І так мій автомобіль Таврія 1992р.в. купив я її на початку 2007 року аж за 1000 українських рублів. ну тоді це лише була велика купа металолому. і так за два роки вийшла ось така краля. Опис: Кузов - повністю переварений і оброблений; Двигун зроблений капремонт поставили інжектор від Ваза головну пару Сенс. Салон повністю перетягнутий в червоно чорний колір, сідушки ВАЗ 2110 перероблені під спортивні+ саморобні спортивні ремені безпеки. Двохстороння сигналізація Шериф з дистанційним відкриванням багажника, також бортовик Гама Мультимедіа: Голова Пролоджі, шість динамікв тієїж фірми, підсилювач на 500Вт, та саб непамятаю якої фірми (недорогий) Зовнні: Передній бампер власного виробництва (так сказати пробний ) задній рідний тільки з юбкою, пороги, воздухозаборнік. Планую: в найближчий час планую переробити ходуву під 08, ну а далі по ходу діла будемо бачити. а от і фото моєї красуні. |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|