![]() |
![]() |
#1 |
без ГМО
|
![]()
Приветствую вас тавроводы и славутоводы Винницкой области!
На последней тавровстрече было оговорено о проведении таврошашлыка во второй половине июня месяца (я даже думаю что после 20-х чисел). Так же было предложение по проведению в с.Била (поправьте кто предлагал). Поэтому: 1. Все кто знает интересные месте проведения - выкладывайте ссылки или фотки 2. Предложения по проведению - в тему 3. Что каждый должен с собой взять (кроме денех, а они нужны?) 4. Время, дата, количество человек, как ехать и что делать и.т.д. и.т.п - обсуждаем в этой темке. Хотелось бы видеть реальные предложения и активность тавро-славутоводов. От ваших предложений зависит качество и настроение проведения. |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#2 |
без ГМО
|
![]()
Сегодня, не теряя даром времени решил прокататся с семьёй и встретится с Ромой "НЕ КУРЯЩИМ" с Немирова. Нашли одно интересное место о котором он скажет результат чуть позже (или можно ловить рыбку). Фотки выкладываю.
Есть столик на мест 15, накрытый и с стенами из дерева, место отдыха ограждено ззаборчиком и есть специальное место под "готовку шашлыков". Вокруг прекрасная природа. с.Коваливка. Можно поставить около 4 авто в 10 метрах от себя и в 30-40 метрах - ещё 4 |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#3 |
без ГМО
|
![]()
Денех за столик - ХЗ, рибалка - ХЗ. - це скаже Ноу Смокінг..., дорога до немирова - 4++, від немирова - 4, місцями 3, по півметра - 2...... Я думаю що треба їхати не всіма машинами - а з тими хто не буде вживати - 2-4 машинки загрузитись і все.. в мене є мангал і шомпура.
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#4 | |
без ГМО
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#5 |
Гость
|
![]()
Дык я знаю классное бюджетное место там - 22 числа будет проходить почти Опель Фест!!!
Называется Абрикос - 12 км от Винницы - Немировская траса и сразу поворот на Липовец - за рестораном "Лисова сторожка" - там еще на шпиле весит копейка разбитая - там мега бюджетный цены!!!! |
0 (0)
![]() |
![]() |
#6 | |
Гость
|
![]() Цитата:
из минусов --- мало места для парковки |
|
0 (0)
![]() |
![]() |
#7 | |
Гость
|
![]()
Цитата с Опель форума!!!!
Цитата:
Я просто посоветовал - больше не буду!!! |
|
0 (0)
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Цитата:
![]()
1 (1)
![]() |
![]() |
#10 |
без ГМО
|
![]()
Так. Мну интересует поехать туда глянуть глазом. Есть желающие?
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#11 |
Гость
|
![]()
Гы гы а говорили -не нравится!!!!!
12 км от Винницы при чем все есть - что еще нуна!!! Там в выходные ппц = шо творится!! Для этого мы спецом - сняли всю базу на 3 дня))))) |
0 (0)
![]() |
![]() |
#12 |
без ГМО
|
![]()
Після заміни пильника лівої наружної гранатки ми з Юрою (він же товаровед) вибрались на пиво. Тобто на "поїхати подивитись що там". Від асфальту метрів двісті польової дороги, і
![]() такий собі в'їзд ![]() в зеркалі видно велосипедиста який нас зустрів ![]() ставочок ![]() пеньочки ![]() тубз - там ![]() ноу каментс ![]() лавочки і столік ![]() беседки - справа при в'їзді ![]() кому веслом пригріти? ![]() ![]() загорожена дитяча зона для купання ![]() ![]() ![]() ![]() з тубзами проблем не має ![]() смітнички практично кругом ![]() Юрі сподобався літній душ ![]() Юра контролює якість виготовлення душової кабінки ![]() не тим боком повернув фотік ![]() наступний ставочок |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#13 |
без ГМО
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() знайдіть зайця ![]() і тут |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#14 | |
без ГМО
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#15 |
без ГМО
|
![]()
Як на мене - варіант кращий чим Ковалівка - хоч там і безкоштовно. Тут є туалети і смітники, дрова можна самому назбирати - можна купити, з мангалом аналогічно. Можна ловити рибку. Якщо ми маємо приїжджати зранку а їхати ввечері - для нас можуть приготувати обід (звісно за додаткові кошти). Є стадіон для футболу і волейбольна сітка...
За пятибалкою - 4 з великим плюсом - бо бачив краще..... але якщо всі фактори в купу - то 4++. Також добре нашим товаришам з Гайсина та Немирова - їм навіть не потрібно проїджати Вінницю - в їхньому напрямку. Доречі :shock: Де вони? |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#16 |
![]()
Народ, пропоную зупинитись на Абрикосі.
Тепер визначаємось з культурною програмою та фінансово-пожирательним питанням. Почну з фінансово-пожирательного питання Думаю шо заказувати у них жрачку буде якось дорогувато(ми ж на природі), хоча це моя думка! 1.У мене є Велика Сковорода- для картошки з шкварками, У Alexxx_1982 вроде тоже=картошки нажаримо з шкварками і часником на чоловік10-15 а за 2 заходи на 30 (слюнки вже потекли?) 2. Хто казав шо є мангал? Великий? У мене шомпурів 10 буде 3. У мене є невеликий казанок на юшку.(чоловік на 6-8) (хто збирається приєхати раніше на рибалку, займе місце і пожертвує 2-3 карася на юшку) 4. Якшо будуть проблеми з мясом (ціна) можна буде обійтися сосисками на вогні 5. Курка ГРИЛЬ на мангалі тоже піде (у кого є сетка для грилю) Остається питання, чи можна буде розвести багаття на землі, бо в мангалі якось буде маловато. Культурна програма: поправляйте мене якшо не так Вхід 10 грн. 1. Риболовля 1чол. -20 грн. 2. Волейбол-футбол є бажаючі? 3. Плавання-загарання !!! 4. Конкурси тіпа "у чійого друшлака голосніше труба реве" думаю на природі проводити не треба 5.... |
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#17 |
Гость
|
![]()
SLIVKA
Підтримую, в мене тоже штук 10 шампурів є, на рахунок мяса --- то курку можна купити (в метро) замареновану, багаття розведем де треба, тут проблем не буде. Культурна програма: там вхід вільний, з чоловіка - 10грн --- єсі за столик сядем, а єсі бесетка то дороже. рибу ловити, тоже вроде 10грн |
0 (0)
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Цитата:
![]() приблизительно в зоне выделенной красным.
1 (1)
![]() |
![]() |
#19 |
Гость
|
![]()
tovaroved
таки да, там, я чето тупанул :smt101 |
0 (0)
![]() |
![]() |
#20 |
Машина: Tavria 1.4L Ice+LPG2/ АМС-550/ ВАЗ-21104 1.6 8v+LPG4
Длина: 8910мкм
Диаметр: 30мм
|
![]()
No smoking Тільки тещу не бери, ато не дасть тобі ні випити ні покурити.
![]() |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#21 |
![]()
ну fsv я думаю буде з дружиною, я теж візьму дружину, може і малого
|
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#22 |
без ГМО
|
![]()
Пропоную скласти приблизний перелік того що нам потрібно купити (мясо і .т.д) з розрахунку на чоловіка... або з кимось проконсультуватись хто організовує такі заходи - що потрібно і в якій кількості
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Цитата:
если по моему варианту , то нужно брать из расчета по полкило на человека, хлеба буханка полторы на кило мяса, (лаваш имхо лучше) , по кг помидор и огурцов на 2-3 кило мяса , кетчуп, майонез, лук зеленый, это приблезительно из еды, из питья у каждого свои предпочтения, я например могу литра три-четыре пива выпить и вода мне не нужна, вообщем по питьи отдельная тема
1 (1)
![]() |
![]() |
#24 |
без ГМО
|
![]()
Для того чтобы хоть как-то рассчитать сколько и чего надо - нам нужно знать со скольки и до скольки мы будем там. Если с часов 10 утра - то одного мяса будет мало
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#25 | |
Гость
|
![]()
tovaroved
поддержую, видно что человек "подкованный" Цитата:
|
|
0 (0)
![]() |
![]() |
Метки |
Заквасити Сливку, NON-ALCOHOL, таврошашлык, Zvirr в шоке :), ШашликоФЛУДІЛЬНЯ, ШАШЛІК-forever |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|