![]() |
|
Путешествия Описание поездок далеких и близких, главное чтобы на любимой машине |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Гость
|
![]()
На вихідні змотався у Львів. Виїхав з Києва в 3 ночі 14 квітня. У Львові був в 8.30. До Рівного залетів за 2.40. Тільки раз стояли ГАЇ в 4.30. Щось не спалося їм, але на мене не встигли прореагувати
![]() З Рівного до Львова їхав майже 3 год. (210 км), причому останні 30 км зайняли в мене 30 хв. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Машина: "купеха"
Длина: 2680мкм
Диаметр: 39мм
|
![]()
Подтверждаю. Ровно-Киев нормальная дорога, местами даже отличная. 120 можно жержать постоянно.
Ровно-Львов - УЖОС, тяжелая и плохая. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Гость
|
![]() Цитата:
1ая как раз скучная и противная, и заснуть на ней можно, и быстро ехать не хочется ибо тупак -), тулишь себе и всё, скучно. Я воолбще туда ехал через ковель, а назад через острог, чуть южнее бердичева на БЦ. Намного веселее чем по трассе топтать. И трафа почти нет. 2ая посложнее, потому и быстрее едется, и не заснёшь. Или я тут один извращенец который любит сельские кривые дороги? Моя любимая на покататься - Киев-Белогородка-Фастов-БЦ, а так же вторая часть дороги Киев-Канев (от поворота на мироновку) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Гость
|
![]()
А хто підкаже, якщо не доїзжаючі Олесько піти на Золочів і далі до Львова по тернопільській трасі - як там дорога?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
ТавроСтрелок
|
![]() Цитата:
![]() Еще и гады натыкали знаков 70 по трассе за Житомиром. На один пост сразу за Житомиром таки нарвалси :roll: . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Машина: Лёхан
Длина: 2690мкм
Диаметр: 35мм
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#8 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
Я через вихідні там мотаюся, на знаки 70 вже уваги не звертаю. ДАІ стоять в с. Березівка і на КПП біля об'їзної (часто), с. Мартинівка та с. Іванівка (рідше). |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Гость
|
![]() Цитата:
А ще там п'яні бабки на дорогу випадають :twisted: |
|||
![]() |
![]() |
#11 |
Машина: Лёхан
Длина: 2690мкм
Диаметр: 35мм
|
![]()
Не знаю как "почти всегда". Но я там сколько раз проезжал, ВСЕГДА они там стояли. С тобой не поспорю, ты же там чаще ездишь, а я в среднем 2 р/мес в одну сторону
![]() ЗЫ: а чё ты злишься?
![]() |
#12 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Я б может и забивал, но справа штурман сидит ![]() З.І. А мама твоя откуда? |
|
![]() |
![]() |
#13 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#14 |
![]()
З РІвного до Львова не обов"язково їхати через Дубно. Можна піти іншим шляхом - поїхати на Луцьк, а вже звідти на Львів. Дорога гірша, але може буть. По кілометражу виходить трошки далі (але не набагато). Задля зміни обстановки мона спробувати
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Гость
|
![]()
Додам свіжої інфо. Вчора приїхав зі Львова. Роботи з реконстуркції дороги дійшли майже до Львова - до с.Дубляни (до Львова 2 км). Знято верхній шар асфальту, що зробило дорогу більш рівною (всі бугри і напливи асфальту зрізані), місцями покладено нове покриття. Сама реконструкція активно ведеться на відрізку с. Запитів - Буськ - зрізають пару горбів, засипають пару виїмок, будують заново мостики через річки та водопропускні труби, що вимагає встановлення реверсивного руху (сумарно майже 40 хв. простояв в очікуванні своєї черги на проїзд). Від Буська до Олеська дорога закрита, зроблено тимчасовий обїзд через навколишні села, дорога більш-менш нормальна. В районі Олеська ще триває реконстуркція моста через залізницю. За Олеськом до Бродів укладається фінішний шар асфальтобетону, встановлються вібдійники, наноситься розмітка. Від Бродів до Рівного дорога все гіршає і гіршає, Рівне-Київ - без помітних змін.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Гость
|
![]()
скажу конкретніше - луцк-львів 150 км. до ровно непамятаю..
|
![]() |
![]() |
#18 |
Гость
|
![]()
Ще свіжої інфо. У понеділок іхав. Активні роботи дійшли до с.Запитів. (це за 15 км від Львова). Там реконструюють залізничний переїзд. Нормальний асфальт починається за 1 км від переїзду в сторону Києва. Місцями ще ведуться земляні роботи - дорога вже втратила кілька небезпечних поворів на спусках/підйомах. Від Буська до Бродів - дорога супер: розмітка, відбійники. До речі, хоча ще висять знаки обїзд перед Буськом, можна сміло їхати по трасі, вона вже повністю переасфальтована.
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Машина: tavria 1.2 L. (продана), FORD scorpio 2.0 (пожиратель газа)
Длина: 3280мкм
Диаметр: 36мм
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#21 |
Гость
|
![]()
По состоянию не среду этой недели, можно сказать, что с ремонтами почти закончено. В одном месте есть небольшой участок, где пускают только по одному ряду, по очереди.
Возле Буська пускают в объезд, по этой дороге ехать не стоит. Там 8 км. ужаса. Яма в яме. Ехать надо через Буськ. |
![]() |
![]() |
#22 |
кармически наказан
Длина: -500мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
Кто подскажет актуальное состояние дороги Киев-Львов на сегодняшний день?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Гость
|
![]()
Неделю назад был там, ехал из Чопа в Киев. Что сказать, хуже дороги я в жизни не видал. Все фуры едут в обход Буська, по указателям. Все это долго и мучительно, перемежается односторонним движением, ямы местами огромные. Можно ехать через сам город (фурам аборигены поставили перекладину на уровне метров двух), но это шило на мыло имхо. Лучше придумать, как объехать.
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]()
объезжайте через Золочев
дорога так себе, но лучше, чем через Буськ - однозначно вот если бы еще объездную Львова объехать было бы вообще хорошо |
|
![]() |
![]() |