![]() |
|
ГБО Газобаллонное оборудование. Установка, ремонт, эксплуатация. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
![]()
Значить до сьогоднішнього дня їздив на газу. На зиму задумав зробити ХХ при роботі на бензині. Відвіз зранку машину на Лук'янівку, після обіду забрав.
Виник такий побічний результат: при будь-якому положені перемикача газ/бензин по центру перемикача горить червоний світлодіод. Обидва клапани клацають, зелененькі світлодіоди загоряються так як і потрібно, глюків в роботі машини не помічено, їхала так як і їде. Що б то могло значити? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Гость
|
![]()
недовставлен светодиод в крышечку.
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
иии... вони ж(світлодіоди) всередині перемикача, чому він вивалився саме після регулвання карба? І взагалі, що він має означати? Раніше він взагалі не світився, тільки зелені були.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Гость
|
![]() Цитата:
по поводу "ранишэ тилькы зэлэни булы", так и там должно быть два: красный и зеленый: бензин - красный, газ - зеленый, нейтраль - оба светятся. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
фігня.. ГБО лонгас, світлодіоди три: газ(зелений)-нейтраль(червоний, тепер постійно світиться раніше взагалі не світився)-бензин(знову зелений)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Гость
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
угу, пасіба
![]() завтра візьму касачки і буде в мене два світлодіоди: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CrowHunter
|
![]()
А у мене жовтий на бензин а зелений на газ...
![]() |
#9 |
![]()
Сьогодні розібрав чарівну коробочку.
1.Storag? абсолютно правильно, на газ жовтий, хоча в мене він якийсь зеленуватий ![]() 2. Free_man, нажаль не все так просто. Напевне у нас ГБО різне,в мене світлодіод SMD нормально запаяний в плату, відповідно бути недовставленим він не може. |
|
![]() |
![]() |