![]() |
![]() |
#1 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
матчасть знаю прекрасно! просто якщо чесно, то повертаючи, я злегка розмовляв по телефону і не звернув увагу на знак, але коли з гайцом підійшли, і подивились, я був здивований, але "включати задню" і казати "вибачте, перепрошую" було вже пізно, і вирішив йти до кінця, і фокус проканав. ім просто набридло вже зі мною спорити, вони порахували, шо за потрачений зі мною час зароблять більше... але було весело.....:-) |
||
![]() |
![]() |
#2 | |
Гость
|
![]() Цитата:
ну так наказова стрілка збила б з пантелику повертаючих на право! а що ти скажеш на рахунок знаку "3,23" "поворот ліворуч заборонено" |
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
Длина: 17480мкм
Диаметр: 36мм
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#5 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Сорі, а для чого окремі вітку створили? Там не таке вже й складне перехрестя, щоб його в окремій вітці обговорювати.
Додатковий знак з забороною повороту ліворуч можна було поставити, але є в них напевно якась межа по знакам, що дублюють один одного. Знаків там і так понапихали мама не горюй. Єдине в мене величезна претензія до світлофора - по моєму час очікування з боку Городоцької та з боку Чорновола одинакові, а потім машин з Чорновола більший, от і виходить, що по Чорновола черга машин, а по Городоцькій собі вільно проїзджають одинокі машини. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Одже, сторони дійшли згоди! але тепер усі запам"ятали, що вирулювати на вул. Чорновола потрібно по вул. Староміській. тему можна закривати! :-) |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Цитата:
![]() |