![]() |
|
Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
![]()
Задача!
Купити машину б.у., до перереєстрації поставити на її ГБО (треба якийсь дозвіл ніби получити в ГАІ). Машина буде куплятись мною і ставитись на документи на жОну, причому не в тій області, де буде куплятись. Який правильний порядок дій ? Конкретно інтересує: - як краще оформити з продавцем установку ГБО, до того, як він зніме її з обліку, чи можна уже коли вона буде на червоних номерах тільки мені цим занятись ? - в якому гаі брати дозвіл на установку ГБО, там де буде регістріроватись машина, там де буде сніматись, без разніци. - коли машина знімається і переводиться на червоні номера, на кого видаються ці червоні номера ? І чи обов'язково, щоб вона була поставлена на постійні номера на ту ж саму людину (питаю щоб знати чи можна буде мені купити машину, перегнати, і потім поставити на документи на дружину) Які я ще моменти упустив ?
![]() |
![]() |
#2 |
Длина: 5530мкм
Диаметр: 32мм
|
![]()
В Украине по-моему вобще никаких разрешений в гаи на установку и эксплуатацию ГБО брать не нужно!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Длина: 3830мкм
Диаметр: 37мм
|
![]()
два раза ставил ГБО и разрешений не брал
ставил сразу после покупки, пока с красными номерами, поэтому не надо было переплачивать за замену техпаспорта |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Ставити на учот буду в рівному, а тут, доки на розрешеніє ТРЕБА!
А то буде так як у Xamil-a ![]() Ще питання. Червоні номера, це вообще як і що ? Машина на червоних - це ще власність бувшого власника, чи вже моя ? Як і в яких документах відображається факт переходу власності новому власнику ?
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Какие доки на разрешение треба?
Вы у гаишников спросите, и лучше в писменном виде, на основании какого законадательного ака требуется какое-либо разрешение. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Машина: Emgrand EC7-RV + ГБО
Длина: 6250мкм
Диаметр: 35мм
|
![]() Цитата:
![]() Пізніше питав в людей, які до реєтрації в МРЕО ставили ГБО, то з їхніх слів процедура така - до постановки на облік їдеш до гайців, береш дозвіл, ставиш ГБО, отримуєш техпаспорт. ЗІ, А взагалі в Рівному гаішнєгі казли ще ті, хоча зрідка попадаються й адекватні. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
А у меня уже давно зреет желание пободаться с ними.
Бить их надо ихнем же оружием так сказать, и всё общение проводить только в писменной форме. Вот еще кстати когда-то темка интересная обсуждалась http://www.bmwua.net/saiphorum/read....04177&t=204177 |
![]() |
![]() |