![]() |
|
Бортовой журнал Бортовой журнал |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
![]()
Вчора мене запитали: "Скільки ти вклав у машину після її купівлі?"
І я не знайшов, що відповісти... для обліку витрачених коштів, планування та рефлексій вирішив створити БЖ ![]() Придбана автівка була на день злуки, 22.01.2011 за 17тис. грн. це моя перша машина. шукав собі транспорт давно, але не маючи досвіду у цій справі були певні складнощі. Славути, що я їх дивився до цієї, були або гнилі/розірвані або намарафечено - підозрілі у перекупів. Цю ж запрополнували знайомі знайомих. Не пабачивши серйозних проблем - вирішив взяти, ну дуже мені тоді хотілося стати автовласником ))
И если плечи песней мне расправить- как трудно будет сделать так, что б я молчал! Последний раз редактировалось LiaL; 24.11.2011 в 16:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Гость
|
![]()
автор - это млять ааааааа!!! аж слёзы))))
ну и мои поздравления с покупкой! |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
чого ридаєш, шановний?
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
станом на 10 місяців, пробіг 13ткм від покупки/116на одо
ціни наводжу орієнтовні замінені : ходова/гальмівна - шарові опори на "кедр" 140 - передні амортизатори на Vadozz castom garage 230 - чохол задньої стійки (потерло. мабуть через криву проставку. новий також протерло - буду знімати це одоробло) 15 - гумова гальмівна трубка ( ![]() ![]() - проставочки-циліндри ручного гальма 10 - розвальні болти 2шт 25 - колісні шпильки 3 шт 10 - гальмівні диски з колодками 100 грн за б/у, майже нові - фланці нового зразка 100 салон/кузов - кришка б/б з замком 35 - поводки задньої полиці 20 - собачка вимкнення поворота 20 - дзеркала за що купив за тей продав - вийшов в 0 - пісялка 10 грн - кілька ручок склопідйомника)) 10 - бачок омивачки від шеві ніви - компактний, з моторичиком, вліз до фари 75 - скло водійської двері 100 - заміна болта кріплення замка ляди 10 - бризковики передні (один загубив) 40 - защіпки заднього дивана 30 - різне 50 двигун/кпп - радіатор охолодження (потік. використання герметика хай гір не допомогло) 100 за б/у - герметик хай гір 40 - кран пічки на шаровий 35 - термостат металл-інкар 80 - сальник штока куліси +чохол 25 - чохол куліси 15 - прокладка кришки клапанів 20 - бачок розширюючий 2 шт ![]() - механічний бензонасос на ебн від зіпера 100 - патрубки системи охолодження 50 - повітряні фільтри 3 шт 33 - бензофільтри 2 шт 10 - резонатор 120 електрообладнання - датчик гальмівного бачка 33 - датчік включення вентилятора (спершу, гад, не увімкнувся і мало не закип*ятив машинку, потім не вимкнувся і посад акум нанівець ![]() - реле "рейн" 45 - комутатор на комутаційний блок 50 - шестерня моторедуктора 30 2100 ![]() масло 1. Арал BlueTronic SAE 10W-40 з фільтром 300 2. 3. масло в коробку арал Getriebeoel HYP 80W 240 4. Рідина охолодження концентрат 250 1000 ![]() обслуговування - розвал 70 - діагностика 50 - карбюратор 150+100 - редуктор 30 - дрібне по ходовій 30 - Рокер - різне 300 - шиномонтаж - сезонний 82+82, прокол - 40, спустило 15, прокатка після зустрічі з бровкою 40. - підварка резонатора 70 1060 ![]() додатково встановлено: - гніздо під штекер прикурювача 20 - розгалуджувач з юсб 60 - крани зливу ОР в радіатор і блок 33 - компьютерні колонки в торпеду замість бокових дуйчиків. живляться від перехідника прикурювач-юсб. 85 - "борода" від москаля 30 - широкий "перчаточний ящик" замість вужчого, понівечінного мафоном 20 - антикор мастика+мовіль 150 - защіпки кастрюлі 10 - обробка задньої панелі під бампером, що виявилася вдареною (перетворювач 20, грунт 20, фарба 20, мовіль 20) 80 - обробка порогів 100 - гума барум брільянтіс 2 - 1400 - диски б/у 200 - гальмівна рідина 30 2220 ![]() (в итого не входить) плануються до встановлення: додатковий стоп 100 кінцевик рівня ож 15 кронштейн ручного гальма 10 задні підголовники 50 накладка на тонель 85 птф 300 мпсз? планується до заміни : - привести до ладу диски 100 - задні ремені безпеки 200 - свічки бріск лпг 65 - датчік температури в блок 25 - підпори ляди ![]() - балон 40вку хочу поміняти на 35 і всунути під бампер 400 - задні пружини від зіпера 50 - перемикач скорості обігрівача15 - дверцята водія, невдало вперта в дерево 600 - ремонт/заміна ляди 700 аксесуари та приблуди - вогнегасник 80 - шампунь - концентрат 60 - рідина в омивач 90 - набір інструментів - головок 220 - антифог 30 - антидощ 25 - силікон для гуми 30 - змазка проникаюча 50 - щітки-шкрябалки 60 - ящик-органайзер 50 - костиль на кермо 25 - батарейка в сигналку 18 - аптечка 35 - тракон 110 - трос 60 - дроти прикурювача 50 - лійка 12 - розтяжки еластичні 35 - кишенька для дрібниць 25 - компресор контінентал 300 - манометр 15 - утримувач дисків 15 - шторки - блістяшки 30 - буквар 50 - засіб для миття двигуна 50 - засіб для зняття бітумних плям 20 - домкрат ромб 70 - трикутник аварійний 20 - "АЗ" 20 - "МД" 20 - страховка 376 - штраф за недотримання рядності 255 ![]() 2306 ![]() итого 8686. мама
И если плечи песней мне расправить- как трудно будет сделать так, что б я молчал! Последний раз редактировалось nukleuss; 24.11.2011 в 15:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
такі вправи чудово покращують пам*ять.
Але жахливо псують нерви...
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
я не з боязкої купки, але тим не менше. підраховувати - страшно...
![]() |
![]() |
#11 |
![]()
одже, не один я такий щасливчик???
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Бу!
Диаметр: 54мм
|
![]()
Вітаю з БЖшкою!
![]() Витрати на авто в мене теж, як у Аутло вже дуже давно перевищіли його вартість, так що особливо не переймайся! Ти не один! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Тавровод - 2011
Машина: Славута седан 1,6
Длина: 27430мкм
Диаметр: 30мм
|
![]() Цитата:
Цитата:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]()
а як же навар?
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Цитата:
прост если считать с рихтовками после ДТП то мне отнимать прийдеться)))
![]() |
![]() |
#20 |
Очень давно не заходил
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
![]()
паливо будь яка машина"палить"...
![]() |
![]() |
#22 |
Забанен
Длина: 128280мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
Теперь понятно чо ты у Рокера в гараже корячился
![]() Я недавно у него почти на 5 штук встрял с капремонтом. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]()
акустична система, інтегрована у турпеду
![]() під бардачком, утримуваний липучками до карпету, живе вогнегасник оп-2, і зовсім там не заважає ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
![]()
![]() |
![]() |
Метки |
в модерации нет нужды, В салоне СРАЧ!, Возик без керма :(, Зелений Возик, Козацька славута!, пилять, порахувати і померти, Славута, торпедо не пилять |
|
|