ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Тавросайт > Предупреждения и баны

Предупреждения и баны Обсуждения выданных наказаний, бессмысленные и беспощадные

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 12.11.2019, 08:12   #1
Андрей Олегович
синий кардинал

Андрей Олегович

Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 57мм
По умолчанию Нарушение пользователю Williamloyag: Спамер-идиот и прочие невменяшки

Сообщение: Страховка ОСАГО - от ДТП до получения возмещения и ремонта
Пользователь: Williamloyag
Нарушение: Спамер-идиот и прочие невменяшки
Баллов: 11

Примечание администрации:
Сообщение для пользователя:
Оригинал сообщения:
Цитата:
п»ї
Мій квиток в інтернет, частина 2. Навіть найгірше – це на краще!
Привіт, дорогі друзі. Ось адже і прийшов час познайомити вас з другою частиною мого життєвого шляху в інтернет в якості вебмастере. Сподіваюся, ви чекали. Але спочатку маленька вступна частина.
По-1-х, ось адже посилання на першу частину – ніж ви ще не читали, або починати читання має сенс конкретно в хронологічнРму порядку.
По-2-х, дякую всім для вас за коментарі арбузовому першої частини, за ваші міні-історії, якими ви так само поділилися, і взагалі. Хтось з вас узревшее в оповіданні частку себе, хтось згадав свої починання. А для кого-небудь вийшло невелике відкриття – «Завжди здавалося, що тобі років 40 і ти досвідчений програміст-сеошники може бути навіть з бородою…» насправді це приємно, що здатного скластися отаке спогад...
Це обрізана версія статті, а повну версію статті "Мій квиток в інтернет, частина 2. Навіть найгірше – це на краще!" можете почитати тут http://flexx.kiev.ua/2019/02/27/mij-...se-na-krashhe/, тут ви знайдете відповіді на свої запитання.
Андрей Олегович вне форума   Ответить с цитированием
Ответ