|
Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
17.07.2015, 02:50 | #1 |
Сіра Славка (Запоріжжя) 2005
ну що тут казати? певно, мусив би почати вести цей щоденник півроку тому, коли я "врятував" Славку від бєшеного пОдростка і придбав її собі. це моя перша машина, і вона офігенна @_@. коротше, історію згадуватиму по ходу розвитку подій, а на сьогодні відмічу лиш те, як палко я вчора під дощем обіймав задній бампер, намагаючись поміняти плафони підсвітки номеру (один зі старих тупо поплавився і тріснув ще до мене) з новими лед-лампами. поміняв. світяться, як два сонечка. хз чи тут прийнято показувати номер, якщо так, то покажу фотку - різниця з лампою розжарення просто катастрофічна!
|
|
18.07.2015, 00:14 | #3 | |
Цитата:
цікавий прикол сьогодні спостерігав. нагорнувся в мене датчик тосолу - світився, як водиться, разом зі стопом. пішов купив новий за тридцять грн, поставив, нічого більше не світиться. але! коли пхну по набережній тосольчик такий ні-ні, та й загориться на чверть секунди. потім знов не горить, а потім знову зненацька такий тільки - морг! підозрюю я, що це такий датчик гівнуватий, бо в старого оте кілечко, яке ходе вгору-вниз було захищене пластиковим циліндром, а тут тільки саме кільце. отака фігня малята. |
||
11.08.2015, 13:29 | #4 |
Дякуючи Konstantin Kopeykin, віднині маю на колесах офігенні секретки. Під люкс-ковпак заходять як діти в школу. Коли ставив трохи переживав, що дзвенітимуть - ніфіга подібного. Зафоткаю трохи згодом, а поки ось обіцяне фото порівняння лампи розжарювання і лед-лампи у підсвітці номера.
|
|
11.08.2015, 16:48 | #5 |
Машина: ЗАЗ 1102 green
Длина: 3260мкм
Диаметр: 24мм
|
секретки, на тавробублики?) их что скручивают?)
|
11.08.2015, 18:30 | #6 |
Фейспалм 2015
Машина: Таврюша 1,2 i синяя 2001г(продано), пикап 2007 г.в.(продано), Aveo LT 2006
Длина: 28230мкм
Диаметр: 26мм
|
колёса тырят ради резины,козлам пофиг на чём она стоит...
Опции просмотра | |
|
|