![]() |
|
Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Гость
|
![]()
питання на рахунок такої сужби як "військова безпека руху".
в мене в місті не раз бачив такі машини. і бачив що працівники цієї служби, зупиняли жезлом атомобілі. але в мене є великі сумніви, що вони мають на це право. я б напевно навіть не став, якщо би мене вони спиняли. доречі форма в них - звичайний армійський камуфляж та офіцерські фурашки. хто що знає про таку службу? які вони мають права по відношенні до цивільних автовласників? а то я собі так думаю, що ця служба для забезпечення безпеки руху військової техніки через місто (супровід з мигалками і т.п.), але знаючи менталітет наших людей вони собі дозволяють ще і гроші з водіїв здирати. хто що думає з цього приводу? |
![]() |
#2 |
Длина: 1610мкм
Диаметр: 31мм
|
![]()
SilverOK
Ну черные номера наводять на мысль, что это машина военных... Скорее всего это ихняя сопровождающая машина. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Может это так называемое ВАИ, тоесть Военная Автомобильная Инспекция?
Тогда они имели право тормозить военные машины, которых не могут трогать гаишники. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Машина: Дана 1,1
Длина: 5320мкм
Диаметр: 31мм
|
![]()
порадовал на данной машиине село тюнинг...спойлер, трубы под порогами, и колесныйе диски..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
синий кардинал
Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 56мм
|
![]() Цитата:
Цитата:
![]() |