![]() |
|
Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Длина: 3200мкм
Диаметр: 40мм
|
![]()
Если на вас составляют протокол, покажите гаишникам до того
как они начали писать. Скажите, что в в графе пояснения напишите про клопотання. Думаю это будет весомым аргументом. КЛОПОТАННЯ про надання права на захист (в порядку ч.1 ст.268 КУпАП) «_____»__________________2009 року стосовно мене, , складено протокол №_____________ про вчинення мною адміністративного правопорушення, передбаченого ч._____ст.____________КУпАП. Згідно ч.1 ст.268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: ...при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи. Зазначене право на правову допомогу гарантується статтею 59 Конституції України: «Кожен має право на правову допомогу… Кожен є вільним у виборі захисника своїх прав.». Дане право є непорушним та не може бути обмежене в жодному випадку в силу ст.64 Конституції України: «Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Не можуть бути обмежені права і свободи, передбачені статтями …59,… цієї Конституції.» Оскільки, у вчиненні адміністративного правопорушення винним себе не вважаю та не володію достатніми знаннями у галузі законодавства про адміністративні правопорушення, мені необхідна кваліфікована правова допомога при розгляді даної справи, зокрема, для складання й написання ґрунтовних заперечень та пояснень, надання додаткових документів, встановлення необхідних фактів. Враховуючи викладене, керуючись ч.1 ст.268 КУпАП, ст.ст.59, 64 Конституції України, з метою всебічного, повного і об'єктивного з'ясування обставин справи, вирішення її в точній відповідності з законом, П Р О Ш У: 1. Долучити дане клопотання до матеріалів справи про адміністративне правопорушення. 2. Надати мені можливість реалізувати моє право на правову допомогу. 3. Надати мені час для вибору захисника моїх прав, у зв’язку з чим розгляд справи про адміністративне правопорушення відкласти на іншу дату. 4. Про дату, час та місце розгляду справи повідомити письмово. «___»____________2009року Взято с Автоуа
![]() |
#2 |
забанен
|
![]()
и?
протокол составят. постанову заберете в суде. гаишник свою работу выполнил - зафиксировал нарушение. данное клопотання- только отказ от получения постановления о взымании штрафа. а штраф в базу ГАИ всеравно попадет :wink:
![]() |
#3 |
Гость
|
![]()
а попробуйте написать так С протоколом не согласен прошу отложить рассмотрения дела для предоставления защиты и докозательств. и посмотрите риакцыю гаишника
![]() |
![]() |