![]() |
|
Предупреждения и баны Обсуждения выданных наказаний, бессмысленные и беспощадные |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 | |
Забанен
|
![]()
Пользователь: -=BANDIT=- Нарушение: Спамер-идиот и прочие невменяшки Баллов: 11 Примечание администрации: Сообщение для пользователя: Оригинал сообщения: Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
R/O
|
![]()
11 мало.
#3 |
нудный
Длина: 247760мкм
Диаметр: 47мм
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
R/O
|
![]()
аааа ну тогда зсбь. бо заведома ложная инфа, при продаже, ведет палюбасу к РИПу!
#5 |
инфа 100%
Длина: 138890мкм
Диаметр: 41мм
|
![]()
Надо и обманутую сторону зобанеть. Тогда всё по чесноку будет.
#6 |
Забанен
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Очень давно не заходил
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
R/O
|
![]()
Последняя активность: Сегодня 06:49
Текущая активность: На главной странице ТавроФорум
#9 |
CrowHunter
|
![]()
За что таки бан Бандиту? Я всю тему прочитал - так и не понял. Нет там ничего что тянуло бы на бан, особенно с такой формулировкой. Если не будет внятного объяснения - разбаню самолично.
#10 | |
Очень давно не заходил
|
![]() Цитата:
![]() ЗЫ Просто кто-то сам невменяшка, кто забанил, т. к. решил отыграться при первом же случае! |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
![]() Цитата:
+1-нужно что-то делать, не очень гуманный суд получился, хотя забанили то за кидок с резиной, я думаю, ребят, вы б тоже не сильно радовались, купив такую, факт красивой подставы тоже присутствует, за что и забанили ![]() |
||
![]() |
![]() |
#12 |
синий кардинал
Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 57мм
|
![]()
Шановні користувачі лайнохворуму
Звертаюсь до вас з проханням приєднатись до загальної акції громадської непокори. В першу чергу я звертаюсь до користувачів з цієї гілки. Мабуть кожен з вас в більшості щодня продає якийсь непотріб на лайнохворумі. Впевнений, що вам так само як і мені набридло, отримувати кожне попередження та порушення з боку модераторів. Я так само як і ви оплачую шомісячні внески – усі ці платежі йдуть на покращення роботи лайнохворуму. Останнім часом ідуть «вибіркові» бани. Однак такі бани я бачив ще за часів своєї регєстрації на лайнохворумі. А ми живемо у сучасному світі, в якому не місце phpbb. І мені це не подобається, я хочу срати краще. Тому звертаюсь до вас з проханням не бути байдужими та показати своє незадоволення не просто аватарами, чи скріншотами у підписах (адмінам це байдуже так само як і модераторам), а дійсно свідомою громадською позицією. Я не представник жодної політичної сили, я звичайний юзер Тупилки та користувач нашого лайнохворуму. Мені просто набридло срати та вбивати свій час. Якщо ви готові разом зі мною відстояти належне ставлення до себе – приєднуйтесь!!! Я би хотів щоб від вашої Тупилки виступила ініціативна група на чолі з однією людиною (відповідальною на ваш розсуд, яка б могла оперативно срати). Дане повідомлення я розмістив в більшості тематичних гілок (Автозвук, НєТаврія, Бєспрєдєл, Топка і навіть Серпентарій). Впевнений, ми зможемо зформувати активну групу. Після цього ми узгодимо усі подальші дії. Ми почнемо у визначеному порядку паралізувати роботи модераторської гілки, а якщо це буде необхідним, ми паралізуємо усю Тупилку. Аж до того моменту, доки не отримаємо належне ставлення до себе. Впевнений, до нас за досить короткий час приєднаються не байдужі юзери, і ми зможемо показати приклад усьому Інтернету, адже ми еліта лайнохворуму. Чекаю ваших рішень, зв’язок зі мною через приватне повідомлення на хворумі. Для регіональних учасників – формуйтесь також у своїх регіональних гілках, я вам передам контакти з інших гілок, для того щоб ви могли об’єднатись та підтримати юзерів Тупилки, адже ми усі сремо на одному сервері. Для учасників, які пов’язані з хакерством – зможете допомогти на добровільних засадах, ми будемо вдячні. Жодних агітматеріалів політичних сил та лідерів не підтримую та не хочу бачити, тільки символіка лайнохворуму!!!! Не будь байдужим до свого життя, адже історія починається саме з тебе! P.S. Шановна Кактусссиха, не будь байдужою, підтримай нас, не засирай тему, а як захочеш зроби її важливою та сприяй швидкому розповсюдженню через приватні повідомлення. Я, та усі ми разом будемо вдячні тобі за це. P.P.S. Для усіх бажаючих, послухайте Стаска http://www.youtube.com/watch?v=lQb7TP_ET_s
#13 |
CrowHunter
|
![]()
Тем более в курилке... Там ваще не за что банить, кроме как за переход на личности или прямые оскорбления. В этой теме если абстрагироваться от флуда то из нарушений тока мат проскакивает.
#14 |
синий кардинал
|
![]()
#15 |
ШИПУПОЧКА!
Машина: KIA CERATO 1.6 CVVT
Длина: 106050мкм
Диаметр: 49мм
|
![]()
#16 |
синий кардинал
|
![]()
слоган блеать.
#17 |
ШИПУПОЧКА!
|
![]()
забаньте севу
#18 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
инфа 100%
Длина: 138890мкм
Диаметр: 41мм
|
![]()
#20 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#21 |
ШИПУПОЧКА!
|
![]()
#22 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
ШИПУПОЧКА!
|
![]()
344 кармы - тут на день хорошей работы
#24 |
![]()
Tavtoxa, если заняться больше нечем-можете начинать, кого просто нужно тогда банить по "Спамер-идиот-невменяшка"?
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]()
... и вообще, она честным трудом заработана
|
|
![]() |