ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Регионы

Регионы Обсуждение региональных проблем.

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 11.04.2006, 10:03   #1
Demyan
Гость

По умолчанию СТО, магазины во Львове

Был благодарен за информацию о хороших СТО где ремонтируют Таврии, а также качественный и недорогие магазины в городе Львове.
Старый 11.04.2006, 11:16   #2
Maxnet
Гость

По умолчанию Re: СТО, магазины во Львове

А що, машину вже купив?
Старый 11.04.2006, 11:20   #3
Demyan
Гость

Думаю в суботу куплю, якщо буде в порядку (майстер дасть добро).
Старый 11.04.2006, 11:29   #4
Maxnet
Гость

Ок, бажаю успіхів.
По темі:
Магазин1 - напроти зупинки трамваю, "винниківський ринок", коли трамвай їде до гори - хорощий, алк трохи дорогий магазин.
Магазин2 - Личаківська, нагорі напроти автостанції - там я завжди купую.
Базар на Зеленій, за ДБК - будки зліва - дешевше, але малий вибір, і можуть втюрити якусь лабуду.

Майстер1 - Андрій - 8-067-7054518. Кооператив Ластівка (вроді) - Княгині Ольги. Більше спец. по моторах, але і ходову передивиться, розповість і пояснить якщо щось запитається. Все робить нормально, але власної ініціативи не проявляє - тобто зробить тільки те, що попросиш.
Майстер2 (багато їх там) - Пластик-львів 2282777 - Яростав Михайлович "за горовного" - кваліфіковано, швидко, якісно. Але дорого.

Автозвук - РОСТ (нік на цьому форумі) - http://rost.ridne.net - супер спец, хороша людина. Великий respect йому!

Львів'яни, приєднуйтесь, формуємо свій список!

P.S. Модератор, може цю тему в "чорне-біле" або в "регіони"?
Старый 11.04.2006, 12:00   #5
Demyan
Гость

а які орієнтовні розцінки на ремонт? бо я зараз чайник в тому сьому. Хоч для орієнтиру можна? наприклад там заміна шарової або якоїсь колодки...з приблизними цінами.
А на пластику дорожче на скільки у відсотках. якщо можна.
Старый 11.04.2006, 12:06   #6
Maxnet
Гость

Цитата:
Сообщение от Demyan
а які орієнтовні розцінки на ремонт? бо я зараз чайник в тому сьому. Хоч для орієнтиру можна? наприклад там заміна шарової або якоїсь колодки...з приблизними цінами.
А на пластику дорожче на скільки у відсотках. якщо можна.
Я сам не дуже орієнтуюся - поки що мало що ламалося.
ТО на Пластику (чистка карба, клапана, діагностика ходової, заміна масла, якісь дрібниці, матеріали - їх) - в районі 300-350грн. Мені здається, що "в Петровича" було б гривень 150-200
Старый 18.04.2006, 17:33   #7
Олька
Гость

Дуже "вчасна" для мене тема, моя "хрюша" якраз на приколі стоїть, у п"ятницю на буксирі каталася щось із карбом і циліндри барахлять (заміну свічок не пропонувати!). Тільки от біда - мені Андрій, який "робить те, що кажуть", не підходить - мені треба зробити "щоб їхала", а не "поставити ремкомплект карбюратора, продути жиклери і замінити поворотний кулак". Словом, потрібен майстер для ЖІНОЧОЇ машини (Таврія, майже мого віку). Може, хтось підкаже?
Старый 18.04.2006, 17:46   #8
Demyan
Гость

Ой Оля, щось тут важко у нас у Львові з тим всім. Наприкладя не можу вже 2 мсяці купити таврію хорошу. І по базарам щосуботи і по оголошенням...останє - наприклад машинці 5 років а пробіг 160 тис. люди давайте якось будем обєднуватися чи що? адже ж таврії їздять по місту. Чи всі їздять без проблем жодних? По таким дорогам - не вірю.
Старый 18.04.2006, 23:20   #9
Сергій
Гость

Цитата:
Сообщение от Demyan
Ой Оля, щось тут важко у нас у Львові з тим всім. Наприкладя не можу вже 2 мсяці купити таврію хорошу. І по базарам щосуботи і по оголошенням...останє - наприклад машинці 5 років а пробіг 160 тис. люди давайте якось будем обєднуватися чи що? адже ж таврії їздять по місту. Чи всі їздять без проблем жодних? По таким дорогам - не вірю.
Так, всім привіт, живу в Рудно, те що біль Львова, думаю всі знають, ось то в нас є дуже хороша майстерня, там пару майстрів по різних вузлах машини зібрались і створили свій сервіс, власне ТІЛЬКИ по тавріям, раджу, якісно дешево, дуже привітні! якшо зацікавитесь, то моя мобіла, 80679270993, дзвоніть...
Старый 18.04.2006, 23:27   #10
Mesh
Гость

Цитата:
Сообщение от Сергій
Так, всім привіт, живу в Рудно, те що біль Львова, думаю всі знають, ось то в нас є дуже хороша майстерня, там пару майстрів по різних вузлах машини зібрались і створили свій сервіс, власне ТІЛЬКИ по тавріям, раджу, якісно дешево, дуже привітні! якшо зацікавитесь, то моя мобіла, 80679270993, дзвоніть...
Тут таке запитання а кузова вони витягують, після куверкання на кришу, і хочаб дуже приблизно скільки таке задоволення може коштувати? :roll:
Старый 19.04.2006, 00:26   #11
Олька
Гость

2 Сергій:
а як ті майстри ставляться до дівчат, не обізнаних у моторах-запчастинах і те де? Не доведеться до них по сто разів їздити (маю на увазі, не на пиво,а машинку знову і знову "лікувати"?)?
Старый 19.04.2006, 11:00   #12
Yurik_lviv
Гость

Поки машинка на гарантії рекомендував би, обслуговуватись на Пластику, Проходив всі ТО на Пластику, + гарантійна заміна передньої стойки, + вчора замінили по гарантії головний гальмівний циліндр.
Пробіг 20000, більше нічого сутьєвого не міняв(невраховуючи лампочки , дворнік, масла і фільтри т.д....)

+ Роблять добре, майстри привітні, (можна бути присутнім при самому ремонті,)
- Довго все оформляється, мусиш ходити і просити глянути машинку, я думаю, що це від того, що бокси завжди зайняті , простою немає, а це вже про щось говорить
Але взагальному все добре.
Старый 20.04.2006, 01:00   #13
Сергій
Гость

Цитата:
Сообщение от Олька
2 Сергій:
а як ті майстри ставляться до дівчат, не обізнаних у моторах-запчастинах і те де? Не доведеться до них по сто разів їздити (маю на увазі, не на пиво,а машинку знову і знову "лікувати"?)?
принаймі з 2004 року, поки я в них ремонтуюсь, то "бомба" 2 рази в одне місце не падала..... тобто це, що зробили - більше не турбувало! Хоча я рідко в них буваю, ну і слава Богу!
пи.си: як маєш бажання, то можемо зустрітись на кільці, шо в кінці городоцької, приведу до них, розкажеш що болить в машинки... вони навіть роблять виїзди до клієнта!
Старый 20.04.2006, 01:06   #14
Сергій
Гость

Цитата:
Сообщение от Mesh
Цитата:
Сообщение от Сергій
Тут таке запитання а кузова вони витягують, після куверкання на кришу, і хочаб дуже приблизно скільки таке задоволення може коштувати? :roll:
знаю, що витягують, але якшо є сенс в цьому... одним словом, то треба їм показувати, чи варто витягувати
Старый 20.04.2006, 01:56   #15
Олька
Гость

Цитата:
пи.си: як маєш бажання, то можемо зустрітись на кільці, шо в кінці городоцької, приведу до них, розкажеш що болить в машинки... вони навіть роблять виїзди до клієнта!
Дуже дякую за пропозицію, після свят (ох, дожити б до них!) займуся ремонтом нарешті, то з твого дозволу скористаюся (сконтактуємося на мобіль, я твій номер ретельно занотувала). Так хочеться нареші знайти "свого" майстра, який би дбав про мій "лімузинчик" на старості (машинки, а не моїй старості! ).
Старый 29.04.2006, 11:08   #16
Crazy ТТ
Очень давно не заходил

Машина: Хюндай акцент
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для Crazy ТТ с помощью ICQ Отправить сообщение для Crazy ТТ с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от Олька
який би дбав про мій "лімузинчик" на старості (машинки, а не моїй старості! ).
Така молоденька дівчинка, а вже про старість думає.
:-)
Crazy ТТ вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.04.2006, 11:11   #17
Crazy ТТ
Очень давно не заходил

Отправить сообщение для Crazy ТТ с помощью ICQ Отправить сообщение для Crazy ТТ с помощью Skype™

дуже уважно слідкую за діалогами, бо буваю у Львові. Як поїздка на Львів, то зразу треба рихтувати диски. Був на Паску - один диск погнув. Кожна поїздка - один диск, минулого разу одна поїздка- два диски...
Старый 30.04.2006, 14:12   #18
Олька
Гость

Де ж ти умудряєшся так диски гнути? Акуратно треба, а не під 200 по нашій старовинній бруківці
Старый 04.05.2006, 22:57   #19
Crazy ТТ
Очень давно не заходил

"Кизлів"
і біля нього якраз "вигризли" асвальт
їду постійно біля 100-110
Старый 15.05.2006, 19:54   #20
Neo
Гость

Відламався кронштейн, що кріпить балку задньої підвіски з кузовом. (відламався при кузові). І може хто знає хорошого зварювальника, чи автосервіс, що може таке зробити? Дуже треба, а то без авто як без...
І скільки таке задоволення може коштувати?
Старый 15.05.2006, 20:02   #21
Maxnet
Гость

Попитай в Роста (нік на форумі РОСТ) - біля його гаражу зварювальник, по словах Роста - непоганий.
Ответ

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра